آرشیو آذر ماه 1403

جدیدترین اخبار صنعت

گیربکس RAN چیست؟

۸ بازديد
گیربکس RAN نوعی گیربکس صنعتی به شمار می رود که می تواند جهت انتقال قدرت را 90 درجه تغییر دهد که به همین خاطر به گیربکس 90 درجه نیز مشهور است. دلیل نام گذاری آن نیز به همین خاطر است، در واقع RAN کوتاه شده عبارت Right Angle به معنای زاویه قائمه است. این گیربکس ها با نسبت تبدیل های پایین مثل 1:1 ، 1:2 ، 1:3 تولید می گردند و پرکاربرد ترین آنها نسبت تبدیل 1:1 است. همچنین به توجه به خاصیت تغییر جهت انتقال قدرت به کاربر این امکان را می دهد که در کمترین فضای اشغال شده، تغییر جهت ورودی و خروجی گیربکس را داشته باشد. گیربکس RAN به لحاظ ظاهری و در نگاه اول بسیار شبیه به گیربکس حلزونی است ولی با بررسی ساختار داخلی آن تفاوت های آن با گیربکس حلزونی آشکار می شود.

گیربکس حلزونی رن

محصولات پیشنهادی: قیمت گیربکس RAN با نسبت 1 به 1
کاربرد گیربکس RAN
مهمترین کاربرد این مدل از گیربکس ها در ماشین سازی ها است. این مدل از گیربکس ها وظیفه انتقال نیروی الکتروموتور با تغییر راستا به تجهیز را دارند. این نوع گیربکس با توجه به ویژگی هایی که در ادامه به آن می پردازیم، به عنوان کاهنده و افزاینده سرعت می تواند مورد استفاده قرار بگیرد و در نسبت های متفاوت وجود دارد. فن ها، توربین ها و کولینگ تاور ها از موارد پراستفاده گیربکس RAN است. علاوه بر این در مصارف کشاورزی برای انتقال قدرت و گشتاور تولید شده توسط گاردان تراکتور و تغییر جهت 90 درجه آن برای استفاده تجهیزات کشاورزی از گیربکس RAN استفاده فراوانی می شود. روش تولید رول فرمینگ برای شکل دهی به نوار ورق های فلزی یکی از صنایعی است که در آن از گیربکس رن RAN برای تغییر جهت گشتاور و همچنین سری سازی تجهیزات انتقال قدرت می توان استفاده نمود.

ویژگی ها و مزایای گیربکس RAN
راندمان بالا (بیش از 95%)
نحوه قرارگیری شافت ورودی و خروجی
تعمیر و نگهداری آسان
راندمان بالا (بیش از 95%)
انتقال قدرت در گیربکس RAN با استفاده از دنده های جناغی و پینیون انجام می گیرد. این در حالی است که یک گیربکس حلزونی مشابه از چرخ دنده و ماردون استفاده می کند. همین امر باعث می شود که میزان اتلاف انرژی و استهلاک برای چرخ دنده ها در گیربکس RAN کمتر باشد و در نتیجه بازدهی بسیار بالاتری نسبت به یک گیربکس حلزونی داشته باشد.

برشی از گیربکس RAN

بمحصولات پیشنهادی: خرید اینترنتی گیربکس سهند دور
نحوه قرارگیری شافت ورودی و خروجی
شافت ورودی و شافت خروجی گیربکس RAN به صورت متعامد در پوسته گیربکس قرار گرفته اند و باعث می شود قدرت با 90 درجه تغییر در جهت، انتقال پیدا کند. یکی از ویژگی های بسیار کاربردی این نوع گیربکس این است که به راحتی و بدون هیچگونه مشکلی می توان ورودی و خروجی را باهم جابجا نمود. به این ترتیب می توان از همان گیربکس به عنوان کاهنده یا افزاینده سرعت بهره برد. همچنین می توان در مواردی که نیاز به سری سازی در خروجی وجود دارد، تعداد خروجی گیربکس را افزایش داد. به این معنا که با یک محرک به صورت هم زمان می توان چند دستگاه را راه اندازی نمود.

تعمیر و نگهداری آسان
گیربکس RAN با توجه به ساختاری که دارد (استفاده از دنده های جناغی یا اسپیرال) تا حد مناسبی می تواند بار همراه با نوسان یا شک را تحمل کند و با توجه به همین خاصیت شوک پذیر بودن و ضربه پذیر بودن نت آسانی دارد. از دیگر ویژگی های این نوع گیربکس می توان به موارد زیر اشاره نمود:

نصب آسان
دقت موقعیت دهی بالا
کم صدا بودن
هر محصولی با وجود ویژگی های خوب و مزایای خاص خود، ممکن است دارای معایبی نیز باشد. در مورد گیربکس RAN نیز باید توجه داشت که برای دورهای بالاتر از RPM 1600 ممکن است صدا یا ویبره به وجود بیاید که ناشی از عدم امکان سنگ زنی دنده است.

تعویض چرخ دنده گیربکس RAN
این مدل از گیربکس ها نسبت به گیربکس های معمولی که دارای چرخ دنده صاف هستند، نویز کمتری ایجاد می کنند. برای تعویض چرخ دنده گیربکس RAN نیاز است که هر دو چرخ دنده همزمان عوض شوند زیرا سازندگان این مدل از گیربکس ها چرخ دنده های هر مدل را به صورت دوتایی و متناسب با تلورانس های مربوطه می سازند.

قانون دست راست و چپ در گیربکس RAN
گیربکس های RAN راست
گیربکس های RAN راست دست گیربکس هایی هستند که قسمت نیمه بیرونی دندانه آن ها با راستای صفحه محوری در جهت ساعتگرد در یک راستا باشد. از دید یک ناظر بیرونی، نقطه میانی دندانه در واقع صفحه جلویی گیربکس است.

گیربکس های RAN چپ
گیربکس های RAN چپ دست گیربکس هایی هستند که قسمت نیمه بیرونی دندانه آن ها با راستای صفحه محوری در جهت پاد ساعتگرد در یک راستا باشد. از دید یک ناظر بیرونی، نقطه میانی دندانه در واقع صفحه جلویی گیربکس است.

قانون دست راست گیربکس

توجه کنید که چرخ دنده پینیون همواره با قوانین دست مخالف حرکت می کنند. این موضوع شامل زمانی است که چرخ دنده ها داخلی باشند. قوانین مربوط به دست راست و چپ به صورت مشابه بر روی انواع چرخ دنده های دیگر مانند چرخ دنده هیپویید و چرخ دنده دندانه مورب کاربرد دارند.

چرخ دنده های هیپویید
چرخ دنده های هیپویید یکی از انواع چرخ دنده های مورب پیچشی هستند که محور چرخ دنده های آن یکدیگر را قطع نمی کند. شکل گیربکس های هیپویید به صورت هایپربولیک است در حالی که شکل گیربکس های RAN معمولی به صورت مخروطی است. در چرخ دنده هیپویید، پینیون خارج از محور بر روی چرخ اصلی قرار داده شده است تا هم قطر بیشتری داشته باشد و هم سطح تماسی بالاتر را در بر بگیرد. در طراحی چرخ دنده های مخروطی پینیون و صفحه در مقابل یکدیگر قرار گرفته و زاویه پیچش پینیون معمولا بیشتر از چرخ دنده است. پینیون هیپویید از لحاظ قطری بزرگتر از پینیون مورب است.

چرخ دنده های هیپویید شامل چند قسمت کشویی است که می توانند در بین چرخ دنده های پیچی و صاف قرار بگیرند. برای گیربکس های هیپویید روغن چرخ دنده خاصی نیاز است زیرا در حرکت های مختلف و تحت فشار بالا، این گیربکس نیاز به روغنکاری خاصی دارد. گیربکس های هیپویید دارای کاربری های مختلفی از جمله انتقال قدرت می باشند. این مدل از این گیربکس ها در کاربرد انتقال قدرت بازدهی بالاتری نسبت به گیربکس های ورم (worm) دارند. گیربکس های هیپویید دارای قدرت بیشتری در کنترل بار وارد بر چند دندانه به طور همزمان هستند. اگرچه چرخ دنده های مورب تنها یک بار بر روی دندانه را می توانند کنترل کنند. سطح تماس بالای گیربکس های هیپویید با روغنکاری مناسب می تواند کاملا بی صدا و با نویز پایین انجام شود.

چرخدنده گیربکس

زاویه پیچش
زاویه پیچش در چرخ دنده های مورب، به زاویه بین دنبال دندانه و المان مخروطی گفته می شود و نشان دهنده پیچش در دندانه مارپیچ است. در مواردی زاویه پیچش نشان دهنده زاویه پیچش متوسط در چرخ دنده ها است.

زاویه پیچش متوسط یک طراحی خاص برای زاویه پیچش در فاصله مخروطی میانگین در چرخ دنده مورب است.
زاویه پیچش بیرونی زاویه پیچشی است که چرخ دنده مورب در فاصله مخروطی بیرونی ایجاد می کند.
زاویه پیچش درونی زاویه پیچشی است که چرخ دنده مورب در فاصله مخروطی درونی ایجاد می کند.
مقایسه چرخ دنده های مورب پیچشی و هیپویید
چرخ دنده های هیپویید دارای عملکردی قدرتمند تر و آرام تر نسبت به چرخ دنده های مورب پیچشی هستند. چرخ دنده های هیپویید قابلیت استفاده در نسبت های کاهشی بالاتر را دارند اگر چه این مدل از چرخ دنده ها دارای عملکرد کشویی در طول دندانه هستند که بازدهی مکانیکی را کاهش می دهد. اتلاف انرژی در این چرخ دنده ها به صورت گرمای تولید شده بین صفحات چرخ دنده و سیال روغنکاری است. در طراحی اتومبیل ها چرخ دنده های هیپویید در قسمت عقبی خودرو مورد استفاده قرار می گرفت که در اتومبیل های امروزی بیشتر گرایش به سمت چرخ دندنه های مورب پیچشی است زیرا این مدل از چرخ دنده ها دارای بازدهی حرکتی بالاتری هستند.

کاربرد چرخ دنده های هیپویید
چرخ دنده های هیپویید در کامیون ها و وسایل نقلیه بزرگ که گشتاورهای بالایی را انتقال می دهند، همچنان مورد استفاده قرار می گیرد. بالاتر بودن انحراف (افست) چرخ دنده هیپویید موجب افزایش توان انتقال گشتاور در این چرخ دنده ها می شود. هر چند افزایش انحراف (افست) چرخ دنده موجب کاهش بازدهی مکانیکی و در نتیجه افزایش مصرف سوخت می شود. بنا به دلایل کاربردی امکان دارد یک چرخ دنده هیپویید با یک چرخ دنده مورب پیچشی جایگزین شود زیرا چرخ دنده مورب پیچشی به قطر بسیار بیشتری برای انتقال مقدار مشابه گشتاور نیاز دارد. افزایش سایز محور خودرو نیاز به افزایش جایگاه چرخ دنده ها و کاهش فاصله با زمین است.

از جمله مزایای دیگر چرخ دنده های هیپویید این است که چرخ دنده حلقه دیفرانسیل و پینیون ورودی هر دو به صورت هیپویید می باشند. این مزیت در اکثر خودروها موجب می شود تا پینیون به سمت انتهای چرخ اصلی (کرون) منحرف شود. این موضوع موجب افزایش سطح تماس دندانه ها و پایین امدن شفت می شود. هر چند افزایش طول محور شفت موجب کاهش بازدهی مکانیکی می شود.

دفترچه راهنمای اینورتر اینوت

۶ بازديد
اینورتر INVT ساخت کشور چین و زیر نظر مستقیم شرکت INVT می باشد. این کمپانی اینوت یک از معدود تولید کنندگان کنترل دور موتور یا درایو دور متغیر می باشد که به طور کامل و اختصاصی به تولید اینورتر می پردازد. به همین دلیل اینورتر های اینوت توانایی راه اندازی و پوشش دادن انواع کاربری صنعتی را دارا می باشند.

اینورتر INVT ساخت کشور چین و زیر نظر مستقیم شرکت INVT می باشد. این کمپانی یک از معدود تولید کنندگان کنترل دور موتور یا درایو دور متغیر می باشد که به طور کامل و اختصاصی به تولید اینورتر می پردازد.
اینورتر INVT
اینورتر های اینوت ساخت کشور چین می باشد و اینکه با جرات می توان گفت جزء محصولات با کیفیت کشور چین می باشد که قابل رقابت با برندهای اروپایی می باشد. قیمت انواع درایو اینوت در پایین صفحه به روز رسانی شده است.

دفترچه راهنمای اینورتر اینوت
این دفترچه راهنمای درایو اینوت به صورت جامع ارائه شده است، لطفا برای نصب اینورتر اینوت مورد نظر خود دفترچه راهنما و کاتالوگ مربوط به مدل آن را مطالعه کنید.

دفترچه راهنمای اینورتر اینوت
دفترچه تنظیمات اینورتر اینوت به صورت بالا می باشد. لطفا قبل از نصب درایو اینوت و راه اندازی آن دفترچه تنظیمات را به خوبی مطالعه نمایید. همچنین می توانید برای تنظیمات اینورتر اینوت و نحوه نصب با واحد فنی شرکت تماس بگیرید.

البته دفترچه راهنمای اینورتر و درایو اینوت به زبان فارسی نیز موجود می باشد، اما فقط جهت راه اندازی هستند و اطلاعات جامع و کافی در اختیار کاربر نمی گزارند.
منبع مطالب

کاربری اینورتر اینوت
از اینورترهای اینوت می توان در کاربری های گوناگون صنعتی استفاده کرد از جمله کاربری های زیر

بوستر پمپ
فن و دمنده
انواع پمپ
آسانسور
بالابر
هواسازها
نوار نقاله
پله برقی
شرکت اینوت با توجه به کاربری های گوناگون صنعتی ، انواع اینورتر را در مدل های مختلف تولید نموده است. که این امر به کاربر این اختیار را می دهد با توجه به نوع مد کنترلی مورد نیاز خود، اقدام به انتخاب درایو کنترل دور کند. لطفا قبل از خرید اینورتر و درایو های اینوت نوع کاربری خود را به واحد فروش اعلام کنید.

انواع اینورتر INVT
شرکت اینوت برای آن که بتواند تمامی مدهای کنترلی و مورد نیاز یک الکتروموتور را بر آورده کند اقدام به تولید انواع اینورتر INVT کرده است و هر کدام مناسب کاربری خاص خود هستند. انواع اینورتر اینوت عبارتند از

اینورتر اینوت GD10
اینورتر اینوت GD20
اینورتر اینوت GD200
اینورتر اینوت GD50A
اینورتر اینوت che 100
اینورتر اینوت gd270
اینورتر اینوت gd27 (سنگین کار)
برای انتخاب و خرید اینورتر اینوت لطفا نوع کاربری خود را به واحد فروش اعلام نمایید ، تا درایو مناسب آن کاربری به شما پیشنهاد شود.

اینورتر های اینوت دارای انواع و مدل های مختلفی می باشد و حتی در سیستم های خورشیدی نیز مورد استفاده قرار می گیرند، به این علت لطفا قبل از خرید درایوهای اینوت دفترچه راهنمای مدل مورد نظر خود را به دقت مطالعه نمایید.

ویژگی های اینورتر اینوت
اینورترهای اینوت دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشند که باعث محبوبیت این برند شده اند

صرفه جویی در مصرف انرژی
افزایش راندمان سیستم
اقتصادی بودن ( مناسب بودن قیمت نسبت به سایر برندها)
نصب آسان
دارای گارانتی 12 ماه
برنامه پذیری راحت
موجودی کامل در دو مدل تک فاز و سه فاز
پشتیبانی فنی در هنگام نصب
این ویژگی ها نسبت به قیمت مناسب درایوهای اینوت باعث فروش بالای درایوهای اینوت شده است و باعث محبوبیت این برند در بازار کشور شده است.

قیمت اینورتر INVT
قیمت اینورتر INVT ، با توجه کیلو وات و نوع مدل تک فاز یا سه فاز بودن دستگاه تعین می شود. قیمت اینورتر اینوت براساس لیست زیر می باشد. می توان گفت که درایوهای اینوت جزء ، درایوهای ارزان قیمت بازار می باشند.

گیربکس حلزونی چیست

۶ بازديد
گیربکس صنعتی یکی از قطعات حیاتی در تجهیزات و ماشین آلات صنعتی است و به صورت گسترده در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، معادن، نقت و گاز، پتروشیمی، فلزکاری و ... مورد استفاده قرار می گیرد. این قطعه نقش مؤثری در عملکرد و کارایی کل سیستم دارد و در بعضی موارد حتی می تواند از خطرات و آسیب های احتمالی برای دستگاه ها و نفرات جلوگیری کند. به طور کلی، گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو از یک شفت (محور) چرخان به محور دیگری در ماشین آلات صنعتی استفاده می شود. هدف استفاده از گیربکس ها، کنترل سرعت و گشتاور ورودی و تنظیم آن به میزان دلخواه است. گیربکس های صنعتی را بر اساس نوع دنده های آن ها به 4 دسته هلیکال، مخروطی، حلزونی و خورشیدی تقسیم بندی می کنند که هرکدام ویژگی ها، مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.

قطعاً انتخاب گیربکس مناسب به عوامل متعددی از جمله گشتاور مورد نیاز، نسبت تبدیل سرعت، شرایط کارکرد و کاربرد مورد نظر بستگی دارد؛ به همین علت تولید کنندگان این محصولات، طیف وسیعی از گیربکس ها را برای برآورده نمودن هر خواسته و نیاز صنعتی طراحی و تولید می کنند. در این مقاله به یررسی انواع گیربکس های صنعتی، کاربردها، مشخصات و ویژگی های هر یک پرداخته و در پایان نکاتی در خصوص انتخاب و نحوه استفاده از آن ها بیان می کنیم؛ همچنین خلاصه مطالب این مقاله را می توانید در پادکست زیر بشنوید. گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو و گشتاور از محور چرخان یک دستگاه (معمولاً الکتروموتور) به سایر قطعات که به محور دیگر گیربکس متصل هستند، استفاده می شود و نقش بسیار مهمی در ماشین آلات صنعتی ایفا می نمایند. وظیفه اصلی یک گیربکس صنعتی، کاهش یا افزایش سرعت و گشتاور ورودی است و به دو دسته گیربکس صنعتی کاهنده و افزاینده تقسیم بندی می شوند؛ در گیربکس صنعتی کاهنده دور ورودی موتور با نسبت مشخصی کاهش داده می شود و در نتیجه گشتاور در محور خروجی افزایش می یابد و در گیربکس های افزاینده این فرآیند عکس گیربکس های کاهنده است. گیربکس های کاهنده رایج تر از گیربکس های افزاینده بوده و در صنایع بیشتری مورد استفاده قرار می گیرند.

قیمت گیربکس صنعتی
قیمت گیربکس صنعتی با توجه به مواردی مانند نوع گیربکس، مشخصات فنی آن، ابعاد و ظرفیت گشتاور گیربکس، برند تولید کننده و مواد اولیه به کار رفته در آن تغییر می کند. بدیهی است، انواع گیربکس صنعتی بزرگ یا اصطلاحاً سنگین، قیمت بالاتری نسبت به گیربکس صنعتی کوچک دارند. همچنین محصولات برندهای معتبر تولید کننده گیربکس که اغلب شامل تولید کنندگان گیربکس اروپایی می شود، قیمت بیشتری نسبت به گیربکس چینی یا ایرانی دارند. از این موارد که بگذریم، قیمت گیربکس صنعتی بر حسب نوع دنده های آن نیز تغییر می کند. گیربکس های هلیکال و خورشیدی راندمان بالاتری نسبت به گیربکس حلزونی دارند، بنابراین قیمت این گیربکس ها نیز بیشتر خواهد بود. همچنین معمولا قیمت گیربکس صنعتی کوچک از گیربکس هایی که ابعاد بزرگتری دارند کمتر خواهد بود. برای آگاهی از قیمت گیربکس صنعتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

انواع گیربکس صنعتی

خرید گیربکس صنعتی
وقتی صحبت از خرید گیربکس صنعتی می شود فاکتورهای مختلفی را باید در نظر گرفت تا بهترین گیربکس صنعتی را متناسب با نیاز خود انتخاب نمایید. از آن جایی که وظیفه اصلی گیربکس انتقال نیرو و گشتاور الکتروموتور است، ابتدا باید ویژگی ها و مشخصاتی که مرتبط با موتور هستند را بررسی کرد. از جمله این ویژگی ها می توان به:

سایز گیربکس
توان و سرعت ورودی گیربکس
نسبت دنده
دور خروجی گیربکس
نحوه اتصال گیربکس به موتور (کوپل مستقیم، کوپلینگ، کلاچ، تسمه و پولی، فلنج و ...)
آرایش محورها
همچنین پیش از خرید گیربکس صنعتی باید نیازهای مورد انتظار از گیربکس و همچنین شرایط محیط کار آن را به دقت سنجیده و با مشخصات گیربکس انطباق دهید. از جمله این ویژگی های می توان به موارد زیر اشاره نمود:

بار محوری و شعاعی قابل تحمل گیربکس
طریقه نصب گیربکس صنعتی
ابعاد و وزن گیربکس
مدت زمان کارکرد مداوم گیربکس صنعتی
دمای محیط کار و شرایط آب و هوایی
الزامات تعمیر و نگهداری مانند روغنکاری و ...
با بررسی این موارد، می توانید با دید کامل تر و بهتری به انتخاب گیربکس صنعتی بپردازید ولی با این حال، پیشنهاد می کنیم قبل از اقدام به خرید گیربکس صنعتی با یک کارشناس در این زمینه مشورت نمایید تا تمامی موارد مورد نیاز را بررسی نمایید. اما یکی از مهم ترین معیارهای هر فردی برای خرید گیربکس صنعتی، قیمت محصول است؛ به همین علت در بخش بعدی به مقایسه هزینه و قیمت انواع گیربکس ها می پردازیم.

فروش گیربکس صنعتی
بیشتر تولید کنندگان گیربکس صنعتی، برای رفاه بیشتر مشتریان، خدماتی مانند گارانتی تعویض، تعمیر یا تأمین قطعات در نظر گرفته اند اما شرط استفاده از این خدمات این است که گیربکس از نماینده فروش گیربکس صنعتی خریداری شده باشد. خوشبختانه وبسایت کالا صنعتی موفق به کسب نمایندگی رسمی یا عاملیت فروش اکثر برندهای معتبر ایرانی و خارجی شده است و آماده فروش گیربکس صنعتی در انواع مختلف و برندهای معتبر بازار به شما عزیزان می باشد. همچنین کارشناسان فروش این وبسایت در هر مرحله از انتخاب، خرید، نصب، راه اندازی، تعمیر و نگهداری گیربکس صنعتی همراه شما عزیزان هستند و می توانید از مشاوره تخصصی رایگان این مجموعه بهره مند شوید.

انواع گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی از اجزای مختلفی تشکیل شده اند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم. اما مهم ترین قسمت یک گیربکس صنعتی، چرخ دنده های آن است؛ اصلی ترین روش دسته بندی گیربکس ها، بر اساس نوع دنده های آن ها بوده و بر این اساس تمام مشخصات فنی گیربکس مانند نسبت دنده، گشتاور، سرعت، تحمل بار، راندمان و حتی میزان صدا و لرزش آن ها در حین کار نیز تغییر می کند. کلی ترین دسته بندی گیربکس های صنعتی به صورت زیر می باشد:

گیربکس افزاینده

این گیربکس ها همانطور که از نام آن پیداست، دور ورودی به گیربکس را افزایش می دهد. از گیربکس افزاینده در صنایع نیروگاهی، پالایشگاهی مثل توربین باد استفاده زیادی می شود. گیربکس افزاینده عموما به صورت سفارشی ساخته می شود و به صورت موجودی در انبار موجود نمی باشد.

گیربکس کاهنده

این نوع گیربکس ها که در بسیاری از صنایع کوچک و بزرگ و حتی دستگاه های خانگی کاربرد دارد، با کاهش دور ورودی به گیربکس و تحویل آن در قسمت خروجی باعث افزایش گشتاور شده و تجهیز مصرف کننده را به چرخش در می آورد. گیربکس صنعتی کاهنده بسیار پر مصرف بوده و سهم بزرگی از تولیدات کارخانجات گیربکس سازی را به خود اختصاص داده است. با توجه به اهمیت و گستره وسیع استفاده گیربکس صنعتی کاهنده به معرفی انواع گیربکس کاهنده می پردازیم.

انواع گیربکس صنعتی کاهنده :

گیربکس حلزونی
گیربکس هلیکال
گیربکس خورشیدی
گیربکس سایکلو
گیربکس حلزونی
گیربکس حلزونی بر خلاف گیربکس های قبلی از یک ماردون و یک چرخ دنده حلزونی استفاده می نماید اصلی ترین مزایای این گیربکس صنعتی اندازه کوچک، عدم برگشت پذیری و نصب در جهت های مختلف است اما با این وجود، این گیربکس ها معایبی نیز دارند، از جمله راندمان پایین تر، اصطکاک و اتلاف انرژی بیشتر و سایش بیشتر دنده ها و عمر کاری پایین تری نسبت به سایر گیربکس های صنعتی دارد. گیربکس حلزونی از یک دنده ماردون فولادی به عنوان ورودی و یک دنده حلزونی برنجی (آلیاژ فسفر-برنز) که شافت خروجی به آن متصل می شود، تشکیل شده و جهت انتقال قدرت را 90 درجه تغییر می دهد. این گیربکس ها به گیربکس 90 درجه نیز شناخته می شود.
کالاصنعتی
گیربکس هلیکال
گیربکس هلیکال از دو یا چند چرخ دنده هلیکال تشکیل شده است؛ دندانه های این چرخ دنده ها به صورت زاویه دار با محور اصلی چرخ دنده بریده شده و شکل مارپیچ دارند. طراحی خاص این دنده ها امکان انتقال کارآمد و نرم تر نیرو و همچنین کاهش صدا و لرزش این گیربکس صنعتی را در مقایسه با سایر دنده ها فراهم می نماید.
از جمله مزایای گیربکس هلیکال می توان به راندمان بالا، اتلاف انرژی کم تر، صدا و لرزش کم تر و همچنین افزایش ظرفیت بار و گشتاور اشاره نمود. گیربکس های هلیکال، خود به چند دسته تقسیم می شوند که مهم ترین آن ها عبارتند از:

گیربکس هلیکال شافت مستقیم : محور ورودی و خروجی گیربکس در یک راستا قرار دارد.
گیربکس بول هلیکال یا کرانویل پینیون : از دنده های مخروطی BEVEL ساخته می شود و تغییر زاویه 90 درجه در جهت خروجی نسبت به جهت ورودی ایجاد می کند.
گیربکس هلیکال آویز یا شافت موازی: محور ورودی و خروجی به صورت موازی با هم قرار دارد.
گیربکس هلیکال سه یا چهار محور یا گیربکس قورباغه ای
هلیکال شافت موازی و شافت متعامد: معمولا گیربکس های هلیکال سنگین کار که بعضا تحت عنوان گیربکس صنعتی شناخته می شود، با نام شافت موازی و شافت متعامد (بستگی به جهت خروجی گیربکس دارد) بین صنعتگران نامیده می شود.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص مشخصات این گیربکس ها و دریافت لیست قیمت گیربکس هلیکال از منوی وبسایت کالا صنعتی، گیربکس مدنظر را انتخاب نمایید و یا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

گیربکس هلیکال یکی از انواع گیربکس صنعتی

جدول ابعاد و سایز بلبرینگ skf

۵ بازديد
برند SKF محبوب ترین و با کیفیت ترین برند بلبرینگ سازی در دنیا است. این برند که در سوئد کار می کند کارخانه های متفاوتی در سراسر دنیا دارد و هر محصول و بلبرینگ خود را در آن کشور تولید می کند. بسیاری از مردم دوست دارند سایز بلبرینگ های خود را با توجه به کد فنی محصول بدانند. برای دانستن از ابعاد و سایز بلبرینگ SKF می توانید به کاتالوگ شرکت SKF مراجعه کنید. ما در این به بررسی ابعاد تمامی بلبرینگ های SKF پرداخته ایم. شما با مطالعه این مقاله می توانید از ابعاد تمامی بلبرینگ های SKF مطلع شوید. همچنین برای خرید انواع بلبرینگ ها می توانید با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ های شیار عمیق برند SKF از قطر داخلی 3 میلیمتر تا 1000 میلیمتر تولید می شوند. این بلبرینگ ها در سه نوع کد متفاوت سری 6000، سری 6200 و سری 6300 تولید و عرضه می شوند. البته باید گفت بلبرینگ های شیار عمیق کوچک (کوچکتر از 10 میلیمتر) از این کد ها پیروی نمی کنند. در ادامه جدول های ابعاد انواع بلبرینگ های شیار عمیق SKF، پر مصرف با قطر داخلی 5-200 میلیمتر آورده شده است. تمای کدهایی که در زیر مشاهده می کنید می تواند در طرح های مختلف (آب بندی شده یا بدون آب بند، آب بند فلزی یا پلاستیکی، جنس قفسه بلبرینگ متفاوت، داشتن جای خار، دور بالا بودن و....) تولید می شوند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید بلبرینگ می توانید با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.
کالاصنعتی


بلبرینگ شیار عمیق

1.1 بلبرینگ کوچک
در بلبرینگ های شیار عمیق SKF، بلبرینگ هایی که دارای قطر داخلی زیر 10 میلیمتر هستند به عنوان بلبرینگ های کوچک شناخته می شوند. کد فنی این بلبرینگ ها بر خلاف سایر بلبرینگ های SKF از فرمول خاصی پیروی نمی کنند.1.2 بلبرینگ شیار عمیق سری 6000
ابعاد بلبرینگ SKF نوع شیارعمیق سری شش هزاری در جدول زیر آورده شده است. تمامی این بلبرینگ ها با عدد 60 شروع می شود و در دو رقم آخر تفاوت دارند که این دو رقم بیانگر ابعاد بلبرینگ شیار عمیق سری 6000 می باشد. بلبرینگ های سری 6000 به عنوان بلبرینگ های فوق سبک شناخته می شوند.

الکتروموتور ایلماز در چه سایز هایی تولید می شود؟

۶ بازديد
شرکت الکتروموتور ایلماز در سال 1985 در کشور ترکیه افتتاح شد. شرکت ایلماز در ابتدا تولید گیربکس صنعتی را به عهده داشت و پس از سال ها به تولید الکتروموتور ایلماز مشغول شد. با استفاده از یک استراتژی منظم و سازگار، الکتروموتور ایلماز و گیربکس ایلماز به عنوان برند های شاخص در ترکیه اقدام به ساخت الکتروموتور و گیربکس صنعتی نمودند. الکتروموتور ایلماز در سال های اخیر با تولید انواع الکتروموتور تک فاز و الکتروموتور سه فاز در صنایع مختلف جایگاه ویژه ای باز کرده است و امروزه بسیاری از صنایع از برند ایلماز در کارخانجات خود استفاده می کنند. سرمایه گذاری برای تولید موتور ایلماز با کیفیت و مداومت زیاد ادامه دارد و مورد استقبال بسیاری از کارخانجات جهان است. الکتروموتور ایلماز و گیربکس ایلماز تقریباً به عنوان یک برند مشهور در ایران جا افتاده است و بسیاری از صنعتگران با این نام آشنا هستند. شرکت فن آوران تهران وارد کننده این برند معتبر در ایران است و کالا صنعتی به عنوان یکی از تامین کنندگان این کالا در ایران با قیمتی مناسب الکتروموتور ایلماز را به تمامی شهر های تهران، مشهد، تبریز، اصفهان و شیراز ارسال دارد. برای آگاهی از لیست قیمت الکتروموتور ایلماز Yilmaz و خرید اینترنتی الکتروموتور با کارشناسان فروش در تماس باشید.
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/299/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%B2-yilmaz


الکتروموتور ایلماز در چه سایز هایی تولید می شود؟
در سایت کالا صنعتی انواع الکتروموتور تک فاز و الکتروموتور سه فاز با برند الکتروموتور ایلماز موجود است. برای بررسی موجودی الکتروموتور تک فاز و سه فاز ایلماز با کارشناسان فروش در تماس باشید.

نمایندگی الکتروموتور ایلماز در ایران وجود دارد؟
الکتروموتور ایلماز در ایران نیز نمایندگی فعال دارد و تقریباً تمامی توان ها و دور ها در ایران قابل دستیابی است.

دیتاشیت الکتروموتور ایلماز را از کجا تهیه کنم؟
سایت کالا صنعتی با افتخار اولین سایتی است که در ایران دیتاشیت با کیفیت تولید کرده و در اختیاز صنعتگران قرار داده است. در نوار بالای سایت میتوانید به صفحه دیتاشیت مراجعه کرده و دیتاشیت با کیفیت برای موتور ایلماز را تهیه فرمایید. برای اینکه انتخاب درستی داشته باشید میتوانید قبل از خرید با کارشناسان فروش کالا صنعتی نیز مشورت نمایید.

گیربکس VF/FC فلنچ دار شاکرین چه ویژگی هایی دارد؟

۵ بازديد
گیربکس VF شاکرین، یکی از گیربکس های حلزونی شرکت شاکرین اصفهان است که بر اساس طراحی گیربکس های معروف شرکت بونفیلیولی ایتالیا طراحی و تولید می شود. عملکرد این گیربکس ها به صورت کاهنده دور بوده و انتقال قدرت در آن ها توسط یک چرخ دنده حلزونی از جنس آلومینیوم برنز و ماردون فولادی سنگ کاری شده انجام می گیرد.
کالاصنعتی

گیربکس های VF شاکرین به دلیل ساختار ساده، تنوع نصب بالا، قیمت مقرون به صرفه و عمر مفید بالاتر نسبت به محصولات مشابه در طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. این گیربکس شاکرین در 9 سایز 49، 63، 86، 110، 130، 150، 185، 210 و 250 و محدوده نسبت تبدیل 1:7 تا 1:100 تولید می شوند. خروجی این گیربکس ها نیز به دو صورت پایه دار و فلنج دار تولید می گردد.

وبسایت کالا صنعتی، انواع گیربکس VF شاکرین را به قیمت نمایندگی و همراه با 6 ماه گارانتی به سراسر کشور ارسال می نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه خرید و استعلام قیمت گیربکس VF شاکرین از طریق شماره تلفن 02191304300 با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
گیربکس VF/FC فلنچ دار شاکرین چه ویژگی هایی دارد؟
عمر مفید و طولانی در صورت نگهداری صحیح از آن
قدرت و نیروی گشتاور بسیار بالا
این وسیله به دلیل تنوع در ابعاد و سایز فضای کمتری را اشغال می کند.
داشتن ساختار ساده و قدرت موتور بسیار بالا
روش تعمیر و نگهداری بسیار آسان
این وسیله حین انجام کار هیچ گونه لرزش و سر و صدایی ندارد.
گیربکس فلنچ دار شاکرین سری VF/FC چه مشخصات فنی دارد؟
مدل این گیربکس، VF/FC نرمال است.
اندازه و سایز آن ۶۲ می باشد.
این گیربکس صنعتی از نوع حلزونی می باشد.
چرخ دنده ها و پوسته این وسیله ترکیبی از جنس فولاد و آلومینیوم می باشد.
گیربکس فلنچ دار شاکرین دارای چرخ دنده هایی برای کنترل حرکت موتور می باشد که با کمک وسایل مشابه کنار یکدیگر قرار گرفته اند.

کاربردهای بلبرینگ کی جی

۴ بازديد
شرکت KG International که با نام KG شناخته می شود یکی از فعال ترین شرکت های تولید بلبرینگ است که در سراسر جهان بیش از 50 شعبه فعال دارد. برند KG یک برند چینی است که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و می تواند با نمونه های ژاپنی رقابت کنند. بلبرینگ KG مانند سایر بلبرینگ ها، در 4 سری تولید می شود که عبارت اند از:
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/1033/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D9%85%DB%8C%D9%82/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-kg


بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ کف گرد
انواع بلبرینگ KG
همانطور که گفته شد انواع بلبرینگ KG شامل 4 مدل متفاوت است که هر کدام از این بلبرینگ با توجه به ویژگی ها و مشخصاتی که دارند برای کاربردهای خاصی استفاده می شوند. در ادامه به بررسی انواع بلبرینگ KG میپردازیم:

بلبرینگ شیار عمیق KG
لبرینگ شیار عمیق KG بیشترین کاربرد را میان سایر بلبرینگ های این برند دارد. این بلبرینگ ها از یک رینگ داخلی، رینگ خارجی، عناصر غلتان و قفسه تشکیل شده است. بلبرینگ شیار عمیق KG در طرح ها و ویژگی های خاصی نظیر باز (بدون آب بند) یا آب یندی شده و با قفسه های فولادی، برنجی و فیبری تولید و طراحی می شود. این بلبرینگ KG در دو طرح تولید و عرضه می شود که عبارت اند از:

بلبرینگ شیار عمیق jتک ردیفه
بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه
بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه
بلبرینگ شیار عمیق تک ردیفه KG، به دلیل تطبیق پذیری و عملکردی که دارند، پرکاربردترین نوع بلبرینگ KG است. این بلبرینگ دارای ویژگی هایی متعددی هستند که مهم ترین آن ها عبارت است از:

کاهش اصطکاک
استحکام بالا
عملکرد بی صدا
بلبرینگ شیار عمیق دو ردیفه
این بلبرینگ دارای مشخصات فنی و کارایی مطابق سری تک ردیفه است. تفاوت این بلبرینگ همانطور که از نام آن پیدا است بر خلاف بلبرینگ های تک ردیفه، دارای دو ردیف از عناصر غلتان هستند که باعث می شود توانایی تحمل بار بیشتری داشته باشد. این بلبرینگ شیار عمیق KG از نظر ابعادی بزرگتر از سری تک ردیفه است و مانند آن می تواند بار شعاعی یا محوری از هر دو طرف را تحمل کند.

بلبرینگ خود تنظیم KG
بلبرینگ خود تنظیم KG به صورتی طراحی شده است که می تواند انواع ناهمترازی های شفت را در خود جای دهند. این سری از بلبرینگ های KG می تواند بارهای شعاعی خیلی سنگین یا بارهای محوری سبک از هر دو طرف را تحمل کنند. این بلبرینگ به صورت دو ردیفه است و با قفسه های فولادی یا برنجی تولید می شود.

بلبرینگ کف گرد KG
در این سری از بلبرینگ های KG رینگ داخلی، خارجی و عناصر غلتان آن قابل جدا شدن هستند و نصب آن ها آسان است. بلبرینگ کف گرد KG در دو نوع تولید و طراحی می شود که عبارت اند از:

بلبرینگ کف گرد تک جهته
بلبرینگ کف گرد دو جهته
جنس بدنه این سری از بلبرینگ های KG فولادی است و می توانند بارهای محوری سنگین را تحمل کنند. بلبرینگ کف گرد KG نباید تحت هیچگونه بار شعاعی قرار گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این بلبرینگ KG به صفحه محصولات بلبرینگ کف گرد KG مراجعه کنید.

قیمت بلبرینگ kg
قیمت بلبرینگ kg یکی از پارامترهایی است که تاثیر زیادی بر انتخاب و تصمیم مشتری دارد. از این رو، بلبرینگ kg علاوه بر کیفیت و کارایی بالا دارای قیمت اقتصادی و مناسب تری است. به همین علت بلبرینگ kg مورد توجه ویژه مشتریان قرار گرفته است. اما به علت شرایط اقتصادی و سیاسی حاکم بر ایران، قیمت این قطعه دارای رنج دائمی نیستند و نوسانات متعددی دارند. به همین منظور برای آگاهی از قیمت بروز با کارشناسان ما در ارتباط باشید. در ادامه نگاهی بر لیستی از عوامل ثابت بر قیمت بلبرینگ kg میندازیم.

مشخصات فنی، نوع و مدل بلبرینگ kg
جنس و متریال بکار رفته در ساخت
ابعاد و اندازه بلبرینگ kg
ضخامت حلقه خارجی و داخلی بلبرینگ kg
خرید بلبرینگ kg
بلبرینگ kg

برای خرید بلبرینگ باید کاربرد دستگاه کامل مورد بررسی قرار گیرد تا بلبرینگ مناسبی انتخاب شود. برای خرید بلبرینگ KG فاکتور های متعددی تاثیر گذار است که مهم ترین آن ها عبارت اند از:

میزان بار وارد شده بر بلبرینگ
نحوه وارد شدن بار بر بلبرینگ (شعاعی، محوری، ترکیبی)
ابعاد و اندازه بلبرینگ
ویژگی های خاص بلبرینگ
در صورتی که قبلا از بلبرینگی استفاده کرده اید، می توانید با ارائه کد فنی آن به کارشناسان فروش کالا صنعتی به راحتی خرید خود را انجام دهید.

خرید بلبرینگ kg اصل
خرید بلبرینگ KG اصل یکی از مشکلاتی است که در سال های اخیر به علت افزایش محصولات تقلبی و هایکپی در بازار، به وجود آمده است. شرکت کالا صنعتی به عنوان یکی از عاملین فروش انواع بلبرینگ های چینی، ژاپنی و اروپایی مفتخر است بلبرینگ های کی جی را به همراه ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود عرضه می کند. کالاصنعتی به عنوان یکی از نمایندگی های برتر برند های ایرانی و خارجی موجود در جهان مفتخر است بلبرینگ های کاجی اصل را روانه بازار کند. همچینین این محصول را به همراه گواهی اصالت کالا به دست مشتری میرساند.

محصولات پیشنهای: فروش بلبرینگ کف گرد KG
تشخیص بلبرینگ KG اصل از تقلبی
تشخیص بلبرینگ kg اصل از تقلبی

یکی از دغدغه های همیشگی مشتریان هنگام خرید بلبرینگ KG، خرید بلبرینگ اصل و با کیفیت است. از آنجایی بلبرینگ KG در ایران نمایندگی رسمی ندارد، عرضه بلبرینگ های تقلبی و درجه 2 در بازار ایران بسیار زیاد شده است. تشخیص بلبرینگ اصل از تقلبی نیاز به تجربه زیادی دارد و کار بسیار دشواری است. راحت ترین راه برای تشخیص بلبرینگ KG اصل از تقلبی اسکن بارکد بسته بندی و استفاده از سایت یا اپلیکیشن های موجود است. بهترین راه خرید بلبرینگ ها فروشگاه های معتبر است. فروشگاه کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده انواع قطعات صنعتی، بلبرینگ های KG خود را با ضمانت اصالت کالا به مشتریان خود ارائه می دهد. همچنین برای اطلاع از روش های تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی می توانید مقاله تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی را در سایت کالا صنعتی مطالعه کنید.

کاربردهای بلبرینگ کی جی
کشاورزی
خودرو
صنعت سیمان
صنعت سنگ شکن
تجهیزات ماشین آلات سنگین
لوازم خانگی
بخش معدن
صنعت فلز
ماشین آلات سیالات
صنعت نساجی

خرید زنجیر و چرخ زنجیر (راهنمای انتخاب و خرید)

۳ بازديد
برای انتقال قدرت از قطعات متفاوتی استفاده می شود. یکی از اصلی ترین قطعات برای انتقال قدرت، زنجیر و دنده زنجیر یا همان چرخ زنجیر است. از زنجیر و دنده زنجیر اغلب برای کاربردهایی که فاصله دو شفت زیاد است و نمی توان از چرخ دنده استفاده کرد یا محیط مرطوب و دچار نشتی روغن است و نمی توان از تسمه و پولی استفاده کرد، مناسب می باشد. چرخ دنده و زنجیر دارای انواع متفاوتی هستند . یک سیستم زنجیری از خود زنجیر و یک یا چند دنده زنجیر (چرخ زنجیر) تشکیل شده است. هنگامی که محرک اصلی می چرخد، دنده زنجیر به حرکت در می آید و زنجیر روی چرخ زنجیر می چرخد و نیروی مکانیکی را انتقال می دهد. زنجیر و دنده زنجیر در بسیاری از کاربردها مانند موتورسیکلت ها، دوچرخه ها، کشتی ها، ماشین آلات صنعتی و... مورد استفاده قرار می گیرد.

ساختار زنجیر

تمامی زنجیر ها، ساختار یکسانی دارند. در تصویر بالا ساختار کلی زنجیر ها را مشاهده می کنید. در ادامه به معرفی مهم ترین اجزا ساختار زنجیر میپردازیم:

پیوند ها (داخلی و خارجی): وسیله این دو متصل کردن اجزا به یکدیگر است.
پین: پین داخل غلتک شده و دو طرف آن را به بدنه زنجیر متصل می کند.
غلتک: غلتک به با جا به جایی و چرخیدن باعث انتقال نیرو می شود.
بوش: وظیفه بوش کاهش و کنترل ارتعاش ناشی از انتقال نیرو است.
انواع زنجیر
زنجیر و دنده زنجیر صنعتی دارای انواع متفاوتی هستند. در اینجا ما با توجه به کاربرد، انواع زنجیر ها را به سه دسته تقسیم کرده ایم که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم:

زنجیر کشاورزی
زنجیر کشاورزی

این زنجیر ها تحت نیرو و فشار شدیدی قرار نمیگیرند و زنجیرهای ضعیفی هستند. این زنجیر ها معمولاً برای شرایط آب و هوایی مناسبی طراحی و تولید میشوند.

زنجیر انتقال نیرو
زنجیر انتقال نیرو

زنجیر و دنده زنجیر انتقال نیرو بیشترین کاربرد را میان سایر زنجیرهای صنعتی دارند. زنجیر انتقال نیرو در دو سری A و B تولید می شود. زنجیر و چرخ زنجیر سری A طبق استانداردهای ISO 606، DIN 8188 یا ANSI تولید و نامگذاری شده است. زنجیر انتقال قدرت سری A در سایزهای 30، 40 الی 240 تولید می شوند. زنجیر و چرخ زنجیر سری B طبق استانداردهای ISI 606، DIN 8187 و در سایزهای 08B، 10B الی 72B تولید می شوند.

زنجیر هیدرو سرویس
زنجیر هیدروسرویس

زنجیر هیدرو سرویس برای کاربری هایی استفاده میشود که رطوبت وجود دارد و در برابر رطوبت مقاومت زیادی دارد و در این شرایط بسیار بهتر از سایر زنجیر و چرخ زنجیرهای صنعتی عمل میکند. در صنایع حمل و نقل نوشیدنی یا حمل و نقل دریایی و مانند آن ها کاربرد دارد.

دنده زنجیر چیست؟
ساختار دنده زنجیر

چرخ زنجیر یا دنده زنجیر، قطعه ای مکانیکی است که اطراف آن شیارهای دندانه ای شکل دارد که به همراه زنجیر در جهت انتقال نیرو و گشتاور استفاده می شوند. برای انتقال نیرو توسط زنجیر و دنده زنجیر، باید ضخامت و گام یکسانی داشته باشند. اکثر چرخ زنجیر ها از فولاد تولید می شوند و در مقابل سایش مقاوم هستند ولی در مواردی به علت سبکی، از آلومینیوم نیز تولید میشوند که در وسایلی مانند موتور سیکلت ها کاربرد دارد.

ساختار دنده زنجیر
تمامی دنده زنجیر ها ساختار کلی دارند. در تصویر زیر ساختار اصلی و کلی دنده زنجیرها را مشاهده میکنید.

ساختار دنده زنجیر

انواع دنده زنجیر
چرخ زنجیر صنعتی در دو استاندارد ANSI و ISO تولید می شوند. انواع دنده زنجیر سری ANSI و ISO مناسب برای زنجیرهای همین استانداردها هستند و با تعداد دندانه 10 الی 100 دانه تولید می شوند.

قیمت زنجیر و چرخ زنجیر
در تعیین قیمت زنجیر و دنده زنجیر عوامل متعددی تاثیر گذار هستند که در ادامه به معرفی عوامل ثابت تاثیرگذار بر قیمت چرخ زنجیر می پردازیم.

نوع چرخ دنده و زنجیر
اولین مورد تأثیر گذار در قیمت زنجیر و دنده زنجیر نوع آن ها است. در بالا به معرفی انواع چرخ دنده و زنجیر و کاربردهای آنها پرداختیم. معمولا چرخ دنده و زنجیرهای صنعتی که در کاربری های سنگین استفاده می شوند، قیمت بالاتری نیز دارند.

جنس چرخ دنده و زنجیر
چدن: ارزان‌ترین متریال ساخت و تولید برای چرخ دنده‌ها و زنجیرها است، اما استحکام و دوام کمتری دارد.
فولاد: از چدن گران‌تر است، اما استحکام و دوام بیشتری دارد.
آلومینیوم: سبک‌تر از فولاد است و در برابر خوردگی مقاوم است، اما به اندازه فولاد قوی نیست.
برنج: گران‌ترین نوع متریال برای چرخ دنده‌ها و زنجیرها است، اما استحکام و دوام بالایی دارد و در برابر خوردگی مقاوم است.

https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/716/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%DA%86%D8%B1%D8%AE-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%88-%D9%81%D9%88%D9%84%DB%8C/%DA%86%D8%B1%D8%AE-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%88-%D8%B2%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1

سایز و اندازه چرخ دنده و زنجیر
چرخ دنده‌ها و زنجیرها در اندازه‌های مختلف تولید می‌شوند. به طور کلی، هرچه اندازه بزرگ‌تر باشد، قیمت نیز بیشتر خواهد بود. هرچه سایز زنجیر افزایش یابد، قیمت زنجیر و چرخ زنجیر نیز افزایش پیدا می کند. بعد از سایز زنجیر، تعداد دندانه های چرخ زنجیر اهمیت دارد. هرچه چرخ زنجیر یا دنده زنجیر، تعداد دندانه های بیشتری داشته باشد، قیمت چرخ زنجیر نیز بیشتر خواهد بود.

خرید زنجیر و چرخ زنجیر (راهنمای انتخاب و خرید)
چرخ دنده‌ها و زنجیرها از اجزای حیاتی در بسیاری از ماشین‌آلات صنعتی هستند. انتخاب و خرید صحیح این قطعات می‌تواند به طور قابل‌توجهی بر عملکرد و طول عمر ماشین‌آلات شما تاثیر بگذارد. در ادامه، به بررسی مهم‌ترین پارامترها در هنگام انتخاب و خرید می‌پردازیم.

کاربرد و تعیین نوع چرخ دنده: اولین قدم در انتخاب چرخ دنده و زنجیر، مشخص کردن نوع کاربرد آنها است. چرخ دنده‌ها و زنجیرها در انواع مختلفی تولید می‌شوند و هر کدام توانایی تحمل بار خاصی را دارند و برای توان مصرفی های خاصی مناسب هستند.
جنس: جنس چرخ دنده و زنجیر باید با توجه به نوع کاربرد و شرایط محیطی کار انتخاب شود. چدن، فولاد، آلومینیوم و برنج از جمله رایج‌ترین جنس‌های مورد استفاده در ساخت چرخ دنده‌ها و زنجیرها هستند.
سایز و اندازه: اندازه چرخ دنده و زنجیر باید با توجه به ابعاد و قدرت دستگاه انتخاب شود.

خرید زنجیر و چرخ زنجیر در سایت کالا صنعتی به شما این امکان را می دهد بتوانید قیمت این محصولات را به راحتی و به صورت آنلاین چک کنید. شرکت کالا صنعتی انواع زنجیرهای صنعتی را در برندهای چینی و ژاپنی به مشتریان خود عرضه می کند. شما می توانید برای اطلاع از قیمت زنجیر، قیمت چرخ زنجیر و دریافت مشاوره رایگان، با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

7 مورد از مهم ترین علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی

۶ بازديد
اهمیت بالابرهای ساختمانی بر کسی پوشیده نیست؛ کافی است تصور کنید ساخت بناهای مهمی مانند برج ایفل، ساختمان امپایر استیت یا برج میلاد بدون کمک بالابرها چقدر طولانی، سخت و غیر ممکن می شد. هرچه ساختمان ها بلندتر باشند، جابجایی مصالح و تجهیزات ساختمانی نیز سخت تر می شود. اما همان اندازه که بالابرهای ساختمانی برای ساخت و ساز مهم هستند، گیربکس بالابر ساختمانی برای بالابرها مهم است. تقریباً در تمامی تجهیزاتی که برای بلند کردن بارها استفاده می شوند، مانند جرثقیل، لیفتراک، کامیون و بالابرهای ساختمانی از انواع گیربکس صنعتی استفاده می شود ولی در بالابرهای ساختمانی بیشتر گیربکس حلزونی به کار می رود.

گیربکس بالابر ساختمانی

با توجه به اهمیت این تجهیزات، باید علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی را به سرعت ریشه یابی کرد و اقدامات لازم برای تعمیر آن ها را انجام داد. گرچه تعمیر گیربکس کاری تخصصی است ولی تشخیص علائم خرابی آن نیاز به دانش فنی و تخصصی ندارد. در این مقاله قصد داریم مهم ترین علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی را معرفی کنیم که مشکلات گیربکس را پیش از آن که خیلی جدی شوند و به کل سیستم آسیب بزنند، رفع نمایید.

گیربکس بالابر

7 مورد از مهم ترین علائم خرابی گیربکس بالابر
صدای غیر معمول
لرزش
کاهش قدرت یا سرعت
نشت روغن
تولید حرارت بیش از حد
قطع مکرر کلیدها و تجهیزات ایمنی
افزایش مصرف انرژی
در ادامه هریک از این موارد را شرح می دهیم. همچنین در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه پیشنهاد می کنیم مقاله عیب یابی گیربکس صنعتی را مطالعه فرمایید.

صدای غیر معمول گیربکس
یکی از بارزترین علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی، وجود صداهای غیرعادی گیربکس در حین کار بالابر است. اگر از گیربکس بالابر صدای خراش، ناله یا صدای کوبیدن به گوش می رسد، می تواند نشانه ای از آسیب داخلی یا ناهماهنگی دنده ها باشد. این صداها ممکن است ناشی از فرسودگی یاتاقان ها، آسیب دیدگی چرخ دنده ها یا روغن کاری نامناسب و ناکافی گیربکس باشد. به هیچ عنوان صدای غیر معمول گیربکس را نادیده نگیرید زیرا ممکن است در طول زمان بدتر شده و منجر به خرابی کل گیربکس و لوازم مرتبط با آن شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه روغن کاری گیربکس، مقاله روش های روغنکاری گیربکس صنعتی را مطالعه فرمایید.
ادامه مطالب

لرزش زیاد گیربکس
یکی دیگر از نشانه های خرابی گیربکس بالابر، لرزش یا تکان های بیش از حد در حین کار است؛ لرزش بیش از حد ممکن است به دلیل ناهماهنگی چرخ دنده ها، فرسودگی یاتاقان و یا آسیب دیدگی شفت ها رخ دهد. اگر افزایش ارتعاشات و یا لرزش های شدیدی که قبلاً وجود نداشتند را مشاهده کردید، حتماً علت آن ها را ریشه یابی کنید و به سرعت گیربکس بالابر را تعمیر نمایید. نادیده گرفتن لرزش زیاد گیربکس می تواند منجر به آسیب دیدگی بیشتر آن شود و حتی سایر اجزای بالابر را نیز دچار مشکل کند.

کاهش قدرت یا سرعت گیربکس
کاهش قابل توجه قدرت یا سرعت در طول عملیات بالابری نیز می تواند یکی از علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی باشد. اگر متوجه شدید که گیربکس نمی تواند به سرعت عادی خود برسد و یا حداکثر ظرفیت بار خود را حمل نماید، به دنبال ریشه مشکل در اجزای داخلی گیربکس باشید. معمولاً کاهش قدرت یا سرعت گیربکس در نتیجه فرسوده شدن چرخ دنده ها، آسیب دیدگی یاتاقان ها یا روغن کاری ناکافی گیربکس باشد و کارایی و ایمنی بالابر ساختمانی را به خطر اندازد.

نشت روغن از گیربکس بالابر ساختمانی
نشت روغن از گیربکس بالابر ساختمای

خرابی گیربکس بالابر را می توان بر اساس نشت روغن نیز تشخیص داد؛ اگر متوجه لکه های روغن در محیط اطراف گیربکس و یا روی پوسته آن شدید، حتماً مهر و موم های گیربکس را به دقت بررسی کنید. نشت روغن از گیربکس بالابر ساختمانی می تواند باعث افزایش اصطکاک و تسریع سایش چرخ دنده ها و یاتاقان ها شود و برای جلوگیری از آسیب دیدگی جدی گیربکس باید به سرعت به آن رسیدگی شود.

حرارت بیش از حد گیربکس
داغ شدن و حرارت بیش از حد گیربکس در حین کار، یکی دیگر از علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی است. اگر گیربکس بالابر در حین کار به طور غیرمعمول داغ می شود، می تواند نشانه ای از روغن کاری ناکافی، اصطکاک بیش از حد یا ناهماهنگی دنده ها باشد. حرارت بیش از حد گیربکس، سایش اجزای داخلی آن را تسریع نموده و منجر به خرابی زودهنگام گیربکس می شود. نظارت منظم بر دمای گیربکس و رسیدگی سریع به افزایش دمای آن تأثیر زیادی در جلوگیری از آسیب دیدگی جدی گیربکس بالابر ساختمانی دارد. با توجه به اینکه اغلب از گیربکس حلزونی برای بالابرهای ساختمانی استفاده می شود، پیشنهاد می کنیم مقاله تعمیر و نگهداری گیربکس های حلزونی را نیز مطالعه فرمایید.

قطعی مکرر کلیدها و تجهیزات ایمنی
بیشتر بالابرهای ساختمانی برای جلوگیری از حوادث و محافظت از کاربران به وسایل ایمنی مانند کلیدهای قطع کننده حرکت و سنسورهای اضافه بار مجهز شده اند. اگر این تجهیزات به طور مکرر در حین کار بالابر خاموش یا فعال شوند، ممکن است یکی از علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی باشد. خرابی گیربکس بالابر می تواند منجر به نوسانات غیرعادی بار یا حرکات نامنظم دستگاه شود و تجهیزات ایمنی را در مواقع غیر ضروری فعال نماید. بررسی علت قطعی مکرر کلیدها و تجهیزات ایمنی برای اطمینان از عملکرد ایمن بالابر ساختمانی ضروری است.

افزایش مصرف انرژی بالابر
افزایش ناگهانی مصرف انرژی توسط بالابر ساختمانی می تواند یکی از نشانه های غیرمستقیم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی باشد. هنگامی که گیربکس بالابر آسیب می بیند و یا اصطکاک بیش از حدی دارد، برای جبران عملکرد مؤثر خود به قدرت بیشتری نیاز دارد و باعث اعمال بار بیشتر روی الکتروموتور می شود. نظارت بر الگوی مصرف انرژی و بررسی افزایش قابل توجه آن، می تواند به شناسایی مشکلات بالقوه گیربکس و رفع آن ها کمک کند. اگر علاقمندید در خصوص موتور بالابر اطلاعات بیشتری کسب کنید، مقاله انتخاب موتور بالابر ساختمانی و انواع آن را مطالعه فرمایید.

نتیجه گیری: شناخت علائم خرابی گیربکس بالابر ساختمانی برای اطمینان از عملکرد ایمن و کارآمد بالابرها بسیار مهم است. در این مقاله 7 مورد از مهم ترین علائم و نشانه های خرابی گیربکس بالابر را شرح دادیم که در صورت مشاهده آن ها باید به دنبال آسیب های احتمالی در اجزای گیربکس بگردید. پیشنهاد می کنیم در صورت مشاهده هریک از این علائم، با افراد متخصص در این زمینه مشورت نمایید تا بهتری راه برای رفع ایراد گیربکس را بیابید.

کارشناسان کالا صنعتی آماده ارائه مشاوره تخصصی در خصوص انتخاب، خرید، نصب، راه اندازی و تعمیر و نگهداری انواع گیربکس های صنعتی از جمله گیربکس بالابر ساختمانی هستند. همچنین اطلاعات کامل و مفیدی در خصوص تعمیر گیربکس صنعتی در وبلاگ کالا صنعتی وجود دارد که پیشنهاد می کنیم حتماً مطالعه فرمایید.

چگونگی محاسبات انتخاب موتور و گیربکس

۵ بازديد
گیربکس صنعتی به‌منظور تغییر سرعت، گشتاور و جهت نیروی ورودی از منبع محرکه در کاربردهای مختلف صنعتی استفاده می‌شود. معمولاً نیروی محرکه ورودی گیربکس توسط یک الکتروموتور تأمین می‌شود. باتوجه‌به تنوع بالای موتور و گیربکس صنعتی، انتخاب این دو تجهیز از دغدغه‌های اصلی صاحبان صنایع است.

مهم‌ترین عواملی که در محاسبات انتخاب موتور و گیربکس باید در نظر گرفت عبارت‌اند از:

نوع موتور
توان موتور
دور خروجی موتور
تعداد استارت و چرخه کاری موتور در روز
نوع گیربکس
سایز گیربکس
نسبت تبدیل گیربکس
دور خروجی گیربکس
گشتاور خروجی گیربکس
سرویس فاکتور یا ضریب کار گیربکس
بازده گیربکس
نحوه اتصال موتور و گیربکس
در این مقاله به بررسی هر یک از عوامل گفته شده پرداخته و نکات مهمی را درباره نحوه انتخاب موتور گیربکس بیان می‌کنیم؛ اما از آن جایی که انتخاب گیربکس در اغلب موارد باتوجه‌به مشخصات موتور انجام می‌شود، ابتدا باید به محاسبات مربوط به انتخاب الکتروموتور مناسب بپردازیم.

انتخاب الکتروموتور
ازآنجایی‌که الکتروموتور وظیفه تأمین نیروی مکانیکی اولیه گیربکس که موردنیاز سایر تجهیزات است را بر عهده دارد، باید توان آن را باتوجه‌به گشتاور نهایی موردنیاز تجهیزات وابسته انتخاب نماییم.
برای این منظور باید گشتاور و دور خروجی موردنیاز کاربرد که همان گشتاور و دور خروجی گیربکس است را محاسبه نموده و باتوجه‌به آن توان الکتروموتور مشخص شود. فرمول محاسبه توان عبارت‌است از:

توان = گشتاور (نیوتون متر) x دور موتور (رادیان بر ثانیه)

علاوه بر این، باتوجه‌به نوع کاربرد باید توان محاسبه شده را در ضریب ایمنی مشخصی (Safety Factor) ضرب نموده و توان نهایی را محاسبه کنیم. لازم به ذکر است که توان نهایی به‌دست‌آمده را برای انتخاب موتور به بالا رند می‌کنیم؛ به‌عنوان‌مثال، اگر توان نهایی محاسبه شده 7 کیلووات باشد، باید الکتروموتور 7.5 کیلوواتی انتخاب شود.
سرعت خروجی، گشتاور، توان خروجی و بازده موتور مقادیر ثابتی نبوده و محاسبه آن‌ها بدون کمک‌گرفتن از سنسورها و ابزارهای دقیق اندازه‌گیری عملاً غیرممکن است. به همین علت، شرکت‌های تولیدکننده الکتروموتور تمامی این مشخصات را بر روی صفحه‌ای فلزی به نام پلاک یا Nameplate موتور درج نموده و به بدنه موتور متصل می‌کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله پلاک خوانی الکتروموتور را مطالعه فرمایید.
انتخاب گیربکس

گیربکس حلزونی

خرید محصول


گیربکس خورشیدی

خرید محصول


گیربکس هلیکال
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3/431/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3


خرید محصول
پس از بررسی مشخصات الکتریکی و مکانیکی موتور، نوبت به انتخاب گیربکس می‌رسد. برای این منظور ابتدا باید نوع گیربکس را مشخص کنید. انواع گیربکس صنعتی به دو دسته کاهنده دور و افزاینده تقسیم می‌شوند. همان‌طور که از نام این دو گیربکس بر می‌آید، گیربکس‌های کاهنده به‌منظور کاهش دور الکتروموتور و گیربکس‌های افزاینده به‌منظور افزایش دور خروجی از موتور به کار می‌روند.

گیربکس‌های کاهنده تنوع بیشتری داشته و در کاربردهای بیشتری استفاده می‌شوند. این گیربکس‌ها بر اساس نوع چرخ‌دنده‌ها به 4 گروه اصلی تقسیم می‌شوند:

گیربکس حلزونی
گیربکس هلیکال
گیربکس خورشیدی
گیربکس سایکلو
البته، در ساختار گیربکس‌های سایکلو به‌جای چرخ‌دنده از بلبرینگ‌های گریزازمرکز و تعدادی پین برای انتقال قدرت استفاده شده است؛ اما بااین‌وجود، این تجهیزات نیز یکی از انواع گیربکس صنعتی به شمار می‌آیند. در ادامه با مزایا و معایب گیربکس‌های صنعتی آشنا می‌شویم.

گیربکس حلزونی

گیربکس حلزونی

مزایا معایب
عدم برگشت‌پذیری در نسبت‌های بالای ۱:۴۶ کمترین راندمان بین گیربکس‌های صنعتی
کمترین قیمت بین گیربکس‌های صنعتی
شفت‌های عمود بر هم بیشترین میزان Backlash
تعمیر و نگهداری آسان
ابعاد کوچک و فشرده شوک‌پذیری پایین
قابلیت نصب در حالت‌های مختلف
بازه نسبت تبدیل گسترده
گیربکس هلیکال

گیربکس هلیکال

مزایا معایب
استفاده از دنده‌های مورب یا هلیکال ابعاد نسبتاً بزرگ
زاویه شفت‌های مختلف: مستقیم، ۹۰ درجه، موازی
بیشترین راندمان هزینه بالا
شوک‌پذیری بالا
تحمل گشتاور بالا
بازه نسبت تبدیل گسترده تعمیر و نگهداری سخت
لقی بسیار کم
میزان صدای پایین در حین کار
گیربکس خورشیدی

گیربکس خورشیدی

مزایا معایب
زاویه شفت‌های مختلف: مستقیم، ۹۰ درجه ابعاد نسبتاً بزرگ
راندمان بالا
شوک‌پذیری بالا هزینه زیاد
تحمل گشتاور بالا
بازه نسبت تبدیل گسترده
لقی کم تعمیر و نگهداری سخت
دقت بالا
امکان کاهش سرعت تا کمتر از ۱ دور در دقیقه (چند استیج کاهنده)
گیربکس سایکلو

گیربکس سایکلو

مزایا معایب
راندمان بسیار بالا قیمت بسیار بالا
بیشترین شوک‌پذیری
کمترین لقی دسترسی سخت به قطعات
بیشترین تحمل گشتاور
استفاده از بلبرینگ‌های گریز از مرکز به‌جای چرخ‌دنده محدودیت در زاویه شفت‌ها
کمترین میزان صدا
سایر مشخصات فنی گیربکس‌های صنعتی که باید هنگام انتخاب آن‌ها در نظر گرفت، عبارت‌اند از:

سایز گیربکس: هر سایز گیربکس ظرفیت گشتاور مشخصی دارد و باید بر اساس توان موتور انتخاب شود.
نسبت تبدیل گیربکس: نسبت تبدیل مشخص‌کننده میزان کاهش یا افزایش دور موتور در خروجی گیربکس است. در همین راستا مقاله محاسبه گشتاور و نسبت تبدیل در گیربکس صنعتی را مطالعه فرمایید.
سرعت خروجی گیربکس: باتوجه‌به سرعت موتور و نسبت تبدیل گیربکس، می‌توان گیربکسی با سرعت خروجی مناسب کاربرد انتخاب کرد.
گشتاور خروجی گیربکس: گشتاور خروجی واقعی، از حاصل‌ضرب گشتاور نامی در بازده گیربکس به دست می‌آید.
سرویس فاکتور: گشتاور خروجی به‌تنهایی بیانگر قدرت یک گیربکس نیست؛ در واقعیت عوامل متعددی بر عملکرد گیربکس اثرگذار بوده و به آن‌ها فاکتورهای اصلاح‌کننده یا فاکتور سرویس می‌گویند. از جمله این فاکتورها می‌توان به شوک و ارتعاشات، مدت‌زمان کارکرد گیربکس، تعداد دفعات روشن/خاموش‌شدن موتور و گیربکس، شرایط محیطی (دما، گردوغبار) و … اشاره کرد.
راندمان: بازده گیربکس همیشه کمتر از 100% بوده و در گشتاور نامی گیربکس ضرب می‌شود تا گشتاور خروجی آن محاسبه شود.
نحوه اتصال موتور و گیربکس: نحوه کوپل شدن موتور با گیربکس و گیربکس با تجهیز بعدی نیز از جمله مهم‌ترین عوامل انتخاب گیربکس است. به‌طورکلی موتور و گیربکس را می‌توان به‌صورت مستقیم، کوپلینگ، تسمه و پولی و دنده و زنجیر به هم متصل نمود.
مشخصات فنی هر گیربکس نیز مانند الکتروموتورها در پلاک یا کاتالوگ انتخاب گیربکس ثبت شده است. برای مطالعه بیشتر در این زمینه به مقاله پلاک خوانی گیربکس صنعتی مراجعه نمایید.

نتیجه‌گیری

انتخاب موتور گیربکس صنعتی مناسب برای یک کاربرد، فرایندی پیچیده بوده و به محاسبات دقیق و درنظرگرفتن عوامل مختلفی از جمله نوع موتور، توان، دور، گشتاور خروجی موتور، نوع گیربکس، سایز، نسبت تبدیل، دور خروجی، گشتاور، راندمان و … نیاز دارد.

در این مقاله به بررسی مهم‌ترین عواملی که در انتخاب موتور و گیربکس باید در نظر گرفت پرداخته و محاسبات لازم برای آن‌ها را نیز بیان کردیم. بهترین راه برای انتخاب موتور و گیربکس صنعتی، مشورت با افراد متخصص در این زمینه است؛ برای این منظور از طریق شماره‌تلفن 02191304300 با کارشناسان کالا صنعتی تماس گرفته و از مشاوره فنی رایگان این مجموعه بهره‌مند شوید.