آرشیو اسفند ماه 1402

جدیدترین اخبار صنعت

گیربکس صنعتی در ایران

۴ بازديد
گیربکس صنعتی یکی از قطعات حیاتی در تجهیزات و ماشین آلات صنعتی است و به صورت گسترده در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، معادن، نقت و گاز، پتروشیمی، فلزکاری و ... مورد استفاده قرار می گیرد. این قطعه نقش مؤثری در عملکرد و کارایی کل سیستم دارد و در بعضی موارد حتی می تواند از خطرات و آسیب های احتمالی برای دستگاه ها و نفرات جلوگیری کند. به طور کلی، گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو از یک شفت (محور) چرخان به محور دیگری در ماشین آلات صنعتی استفاده می شود. هدف استفاده از گیربکس ها، کنترل سرعت و گشتاور ورودی و تنظیم آن به میزان دلخواه است. گیربکس های صنعتی را بر اساس نوع دنده های آن ها به 4 دسته هلیکال، مخروطی، حلزونی و خورشیدی تقسیم بندی می کنند که هرکدام ویژگی ها، مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.

قطعاً انتخاب گیربکس مناسب به عوامل متعددی از جمله گشتاور مورد نیاز، نسبت تبدیل سرعت، شرایط کارکرد و کاربرد مورد نظر بستگی دارد؛ به همین علت تولید کنندگان این محصولات، طیف وسیعی از گیربکس ها را برای برآورده نمودن هر خواسته و نیاز صنعتی طراحی و تولید می کنند. در این مقاله به یررسی انواع گیربکس های صنعتی، کاربردها، مشخصات و ویژگی های هر یک پرداخته و در پایان نکاتی در خصوص انتخاب و نحوه استفاده از آن ها بیان می کنیم؛ همچنین خلاصه مطالب این مقاله را می توانید در پادکست زیر بشنوید. گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو و گشتاور از محور چرخان یک دستگاه (معمولاً الکتروموتور) به سایر قطعات که به محور دیگر گیربکس متصل هستند، استفاده می شود و نقش بسیار مهمی در ماشین آلات صنعتی ایفا می نمایند. وظیفه اصلی یک گیربکس صنعتی، کاهش یا افزایش سرعت و گشتاور ورودی است و به دو دسته گیربکس صنعتی کاهنده و افزاینده تقسیم بندی می شوند؛ در گیربکس صنعتی کاهنده دور ورودی موتور با نسبت مشخصی کاهش داده می شود و در نتیجه گشتاور در محور خروجی افزایش می یابد و در گیربکس های افزاینده این فرآیند عکس گیربکس های کاهنده است. گیربکس های کاهنده رایج تر از گیربکس های افزاینده بوده و در صنایع بیشتری مورد استفاده قرار می گیرند.

قیمت گیربکس صنعتی
قیمت گیربکس صنعتی با توجه به مواردی مانند نوع گیربکس، مشخصات فنی آن، ابعاد و ظرفیت گشتاور گیربکس، برند تولید کننده و مواد اولیه به کار رفته در آن تغییر می کند. بدیهی است، انواع گیربکس صنعتی بزرگ یا اصطلاحاً سنگین، قیمت بالاتری نسبت به گیربکس صنعتی کوچک دارند. همچنین محصولات برندهای معتبر تولید کننده گیربکس که اغلب شامل تولید کنندگان گیربکس اروپایی می شود، قیمت بیشتری نسبت به گیربکس چینی یا ایرانی دارند. از این موارد که بگذریم، قیمت گیربکس صنعتی بر حسب نوع دنده های آن نیز تغییر می کند. گیربکس های هلیکال و خورشیدی راندمان بالاتری نسبت به گیربکس حلزونی دارند، بنابراین قیمت این گیربکس ها نیز بیشتر خواهد بود. همچنین معمولا قیمت گیربکس صنعتی کوچک از گیربکس هایی که ابعاد بزرگتری دارند کمتر خواهد بود. برای آگاهی از قیمت گیربکس صنعتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

انواع گیربکس صنعتی

خرید گیربکس صنعتی
وقتی صحبت از خرید گیربکس صنعتی می شود فاکتورهای مختلفی را باید در نظر گرفت تا بهترین گیربکس صنعتی را متناسب با نیاز خود انتخاب نمایید. از آن جایی که وظیفه اصلی گیربکس انتقال نیرو و گشتاور الکتروموتور است، ابتدا باید ویژگی ها و مشخصاتی که مرتبط با موتور هستند را بررسی کرد. از جمله این ویژگی ها می توان به:

سایز گیربکس
توان و سرعت ورودی گیربکس
نسبت دنده
دور خروجی گیربکس
نحوه اتصال گیربکس به موتور (کوپل مستقیم، کوپلینگ، کلاچ، تسمه و پولی، فلنج و ...)
آرایش محورها
همچنین پیش از خرید گیربکس صنعتی باید نیازهای مورد انتظار از گیربکس و همچنین شرایط محیط کار آن را به دقت سنجیده و با مشخصات گیربکس انطباق دهید. از جمله این ویژگی های می توان به موارد زیر اشاره نمود:

بار محوری و شعاعی قابل تحمل گیربکس
طریقه نصب گیربکس صنعتی
ابعاد و وزن گیربکس
مدت زمان کارکرد مداوم گیربکس صنعتی
دمای محیط کار و شرایط آب و هوایی
الزامات تعمیر و نگهداری مانند روغنکاری و ...
با بررسی این موارد، می توانید با دید کامل تر و بهتری به انتخاب گیربکس صنعتی بپردازید ولی با این حال، پیشنهاد می کنیم قبل از اقدام به خرید گیربکس صنعتی با یک کارشناس در این زمینه مشورت نمایید تا تمامی موارد مورد نیاز را بررسی نمایید. اما یکی از مهم ترین معیارهای هر فردی برای خرید گیربکس صنعتی، قیمت محصول است؛ به همین علت در بخش بعدی به مقایسه هزینه و قیمت انواع گیربکس ها می پردازیم.

فروش گیربکس صنعتی
بیشتر تولید کنندگان گیربکس صنعتی، برای رفاه بیشتر مشتریان، خدماتی مانند گارانتی تعویض، تعمیر یا تأمین قطعات در نظر گرفته اند اما شرط استفاده از این خدمات این است که گیربکس از نماینده فروش گیربکس صنعتی خریداری شده باشد. خوشبختانه وبسایت کالا صنعتی موفق به کسب نمایندگی رسمی یا عاملیت فروش اکثر برندهای معتبر ایرانی و خارجی شده است و آماده فروش گیربکس صنعتی در انواع مختلف و برندهای معتبر بازار به شما عزیزان می باشد. همچنین کارشناسان فروش این وبسایت در هر مرحله از انتخاب، خرید، نصب، راه اندازی، تعمیر و نگهداری گیربکس صنعتی همراه شما عزیزان هستند و می توانید از مشاوره تخصصی رایگان این مجموعه بهره مند شوید.

انواع گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی از اجزای مختلفی تشکیل شده اند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم. اما مهم ترین قسمت یک گیربکس صنعتی، چرخ دنده های آن است؛ اصلی ترین روش دسته بندی گیربکس ها، بر اساس نوع دنده های آن ها بوده و بر این اساس تمام مشخصات فنی گیربکس مانند نسبت دنده، گشتاور، سرعت، تحمل بار، راندمان و حتی میزان صدا و لرزش آن ها در حین کار نیز تغییر می کند. کلی ترین دسته بندی گیربکس های صنعتی به صورت زیر می باشد:

گیربکس افزاینده

این گیربکس ها همانطور که از نام آن پیداست، دور ورودی به گیربکس را افزایش می دهد. از گیربکس افزاینده در صنایع نیروگاهی، پالایشگاهی مثل توربین باد استفاده زیادی می شود. گیربکس افزاینده عموما به صورت سفارشی ساخته می شود و به صورت موجودی در انبار موجود نمی باشد.

گیربکس کاهنده

این نوع گیربکس ها که در بسیاری از صنایع کوچک و بزرگ و حتی دستگاه های خانگی کاربرد دارد، با کاهش دور ورودی به گیربکس و تحویل آن در قسمت خروجی باعث افزایش گشتاور شده و تجهیز مصرف کننده را به چرخش در می آورد. گیربکس صنعتی کاهنده بسیار پر مصرف بوده و سهم بزرگی از تولیدات کارخانجات گیربکس سازی را به خود اختصاص داده است. با توجه به اهمیت و گستره وسیع استفاده گیربکس صنعتی کاهنده به معرفی انواع گیربکس کاهنده می پردازیم.

انواع گیربکس صنعتی کاهنده :

گیربکس حلزونی
گیربکس هلیکال
گیربکس خورشیدی
گیربکس سایکلو
گیربکس حلزونی
گیربکس حلزونی بر خلاف گیربکس های قبلی از یک ماردون و یک چرخ دنده حلزونی استفاده می نماید اصلی ترین مزایای این گیربکس صنعتی اندازه کوچک، عدم برگشت پذیری و نصب در جهت های مختلف است اما با این وجود، این گیربکس ها معایبی نیز دارند، از جمله راندمان پایین تر، اصطکاک و اتلاف انرژی بیشتر و سایش بیشتر دنده ها و عمر کاری پایین تری نسبت به سایر گیربکس های صنعتی دارد. گیربکس حلزونی از یک دنده ماردون فولادی به عنوان ورودی و یک دنده حلزونی برنجی (آلیاژ فسفر-برنز) که شافت خروجی به آن متصل می شود، تشکیل شده و جهت انتقال قدرت را 90 درجه تغییر می دهد. این گیربکس ها به گیربکس 90 درجه نیز شناخته می شود.

گیربکس هلیکال
گیربکس هلیکال از دو یا چند چرخ دنده هلیکال تشکیل شده است؛ دندانه های این چرخ دنده ها به صورت زاویه دار با محور اصلی چرخ دنده بریده شده و شکل مارپیچ دارند. طراحی خاص این دنده ها امکان انتقال کارآمد و نرم تر نیرو و همچنین کاهش صدا و لرزش این گیربکس صنعتی را در مقایسه با سایر دنده ها فراهم می نماید.
از جمله مزایای گیربکس هلیکال می توان به راندمان بالا، اتلاف انرژی کم تر، صدا و لرزش کم تر و همچنین افزایش ظرفیت بار و گشتاور اشاره نمود. گیربکس های هلیکال، خود به چند دسته تقسیم می شوند که مهم ترین آن ها عبارتند از:

گیربکس هلیکال شافت مستقیم : محور ورودی و خروجی گیربکس در یک راستا قرار دارد.
گیربکس بول هلیکال یا کرانویل پینیون : از دنده های مخروطی BEVEL ساخته می شود و تغییر زاویه 90 درجه در جهت خروجی نسبت به جهت ورودی ایجاد می کند.
گیربکس هلیکال آویز یا شافت موازی: محور ورودی و خروجی به صورت موازی با هم قرار دارد.
گیربکس هلیکال سه یا چهار محور یا گیربکس قورباغه ای
هلیکال شافت موازی و شافت متعامد: معمولا گیربکس های هلیکال سنگین کار که بعضا تحت عنوان گیربکس صنعتی شناخته می شود، با نام شافت موازی و شافت متعامد (بستگی به جهت خروجی گیربکس دارد) بین صنعتگران نامیده می شود.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص مشخصات این گیربکس ها و دریافت لیست قیمت گیربکس هلیکال از منوی وبسایت کالا صنعتی، گیربکس مدنظر را انتخاب نمایید و یا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

گیربکس هلیکال یکی از انواع گیربکس صنعتی

گیربکس خورشیدی
چرخ دنده های گیربکس خورشیدی با پیکربندی مخصوصی درون این گیربکس قرار گرفته اند و نسبت های سرعت و گشتاور خاصی را ارائه می دهند. با توجه به طراحی خاص دنده ها و نحوه قرار گرفتن آن ها در این گیربکس صنعتی، امکان دستیابی به گشتاور خروجی بالا در یک طراحی فشرده وجود دارد. همچنین با تغییر تعداد یا اندازه دندانه ها می توان به نسبت های مختلف سرعت دست یافت که انعطاف پذیری گیربکس خورشیدی را برای کاربردهای مختلف صنعتی که نیاز به دقت بالایی دارند، بیشتر می کند. برای اطلاع از قیمت گیربکس خورشیدی با کارشناسان ما در تماس باشید.

گیربکس خورشیدی

گیربکس سایکلو
این نوع گیربکس که عمر اختراع بسیار کمتری نسبت به سایر انواع گیربکس صنعتی دارد، فاقد هرگونه چرخ دنده بوده و با یک مکانیزم انعطاف پذیر و خارج از مرکز (Eccentric and Flexible) کار می کند. شوک پذیری بسیار بالا مهمترین ویژگی طراحی گیربکس سایکلو بوده و باعث شده برای مصارف با شوگ ناگهانی بالا مثل دستگاه های حفاری مناسب باشد.

اجزای گیربکس صنعتی
در بیشتر مواقع گیربکس های صنعتی دارای قطعات و اجزای یکسانی هستند. برخی از قطعات متناسب با کاربری و نوع صنعت می تواند متغیر باشد. نوع نیروهای ورودی و خروجی گیربکس یکی از موارد تعیین کننده در نوع اجزا و قطعات داخلی گیربکس است.

بلبرینگ: یکی از اجزا اصلی هر گیربکسی بلبرینگ های متصل به آن است. متناسب با نیاز گیربکس می توان از بلبرینگ یا رولبرینگ استفاده کرد. بلبرینگ ها در دو سمت ورودی و خروجی گیربکس قرار می گیرند و موجب انتقال هر چه بهتر نیروها می شوند.
شفت های ورودی و خروجی: شفت ها یا محورهای ورودی و خروجی یکی دیگر از اصلی ترین قطعات داخل گیربکس است. شفت های ورودی گیربکس وظیفه انتقال نیرو و توان را به چرخ دنده ها دارند. این نیرو و توان از چرخ دنده ها به سمت شفت خروجی منتقل می شود.
پوسته گیربکس: پوسته بیرونی گیربکس معمولا طوری طراحی می شوند که در برابر ضربات و ارتعاشات مقاومت خوبی نشان می دهند. این تجهیزات معمولا از جنس چدن است. تمامی تجهیزات داخلی گیربکس در درون پوسته گیربکس قرار دارند.
کاسه نمد: کاسه نمد ها از جمله قطعات داخلی گیربکس ها است که وظیفه محافظت از گیربکس در برابر عوامل خارجی مانند گرد و خاک و رطوبت را دارند. کاسه نمد ها هم متناسب با نوع گیربکس و شرایط محیطی در جنس های مختلفی نصب می شود.
چرخ دنده ها: اثر گذارترین و مهمترین قطعات داخلی گیربکس ها چرخ دنده ها است. چرخ دنده های مختلفی قابلیت نصب بر روی گیربکس ها را دارند. دندانه های چرخ دنده می تواند به صورت مستقیم یا مارپیچ قرار بگیرد. به عنوان مثال چرخ دنده های مارپیچ سطح تماس بیشتری را در هنگام چرخش ایجاد می کنند که می تواند باعث افزایش بازدهی و عملکرد نرم تر چرخ دنده نسبت به چرخ دنده های دندانه صاف شود.
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/97/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C

ترمز مغناطیسی در سایت کالاصنعتی

۴ بازديد
جهت دریافت اطلاعات و مشاوره از لیست قیمت ترمز مغناطیسی با کارشناسان فروش ما در تماس باشید. برای خرید آنلاین ترمز مغناطیسی در سایت کالا صنعتی مراجعه فرمایید. ترمزهای الکترومغناطیسی یا ترمزهای EM برای کند کردن یا توقف الکتروموتور با استفاده از نیروی الکترومغناطیسی برای اعمال مقاومت مکانیکی (اصطکاک) استفاده می‌شوند. ابتدا این ترمز‌ها، ترمزهای الکترومکانیکی نامیده می شدند، اما با گذشت سالها نام آنها به "ترمزهای الکترومغناطیسی" تغییر کرد، که به روش تحریک آنها اشاره دارد و به طور کلی با ترمزهای الکترومکانیکی مدرن ارتباطی ندارد. این ترمزها در دسته‌ی لوازم جانبی الکتروموتور قرار می‌گیرند. در ادامه به نکات مهم در مورد ترمزهای مغناطیسی و عوامل مهم در قیمت و خرید آن می‌پردازیم.

ترمزمغناطیسی الکتروموتور

ترمز مغناطیسی چیست و چگونه کار می‌‌کند؟
در هنگام کار با موتور الکتریکی، برای جلوگیری از اختلال در کار، اغلب نیاز است که پس از خاموش کردن موتور، شفت بلافاصله توقف کند. اما به دلیل اینرسی یا نیروی حاصل از وزن، این اتفاق نمی‌افتد. به همین دلیل، ترمز الکتروموتور در مواردی مانند آسانسور، بالابر، نوار نقاله‌های انتقال مواد، دستگاه‌های بسته بندی و ... بسیار اهمیت دارد. به عبارتی ترمزهای الکترومغناطیسی در موتورهای الکتریکی به عنوان یک روش کنترل سرعت و توقف موتور استفاده می‌شوند در حالت توقف، ترمز به صورت خودکار فعال می‌شود و موتور را متوقف می‌کند. در حالت کنترل سرعت، ترمز به صورت کنترل شده فعال می‌شود و سرعت موتور را به طور دقیق کنترل می‌کند.
استفاده از ترمزهای الکترومغناطیسی در موتورهای الکتریکی، به دلیل دقت بالا، کارایی بالا، ایمنی و عدم نیاز به تعویض قطعات، بسیار رایج است.

قیمت ترمز الکترومغناطیسی
قیمت ترمزهای الکترومغناطیسی در موتورهای الکتریکی بسته به نوع و کیفیت آن‌ها متفاوت است. ترمزهای با کیفیت بالا و قابلیت کنترل دقیق‌تر، معمولاً قیمت بالاتری دارند. همچنین، بسته به نوع کاربرد، قیمت ترمزهای الکترومغناطیسی ممکن است متفاوت باشد. برای اطلاع از قیمت ترمز مغناطیسی الکتروموتور می‌توانید با کارشناسان فنی کالاصنعتی در ارتباط باشید.

نکات مهم هنگام خرید ترمز الکترومغناطیسی
هنگام خرید ترمز مغناطیسی خوب است به نکات زیر توجه کنید:

کیفیت ترمز مغناطیسی: قبل از خرید، مطمئن شوید که ترمز مغناطیسی دارای کیفیت مناسب و استاندارد بوده و از جنس مرغوب ساخته شده است.
انتخاب سایز مناسب برای ترمز: ترمز مغناطیسی باید متناسب با سایز فریم الکتروموتور انتخاب شود.
بررسی قیمت: قطعا قیمت یکی از پارامترهای مهم و تاثیر گذار هنگام خرید ترمز الکترومغناطیسی است، با توجه به نوع عملکرد و سایز قطعا قیمت متفاوت است. بهتر است قبل از خرید با فروشندگان معتبر در ارتباط باشید
به طور کلی، قبل از خرید ترمزهای الکترومغناطیسی، حتماً قیمت، کیفیت و مشخصات فنی را با چند منبع مختلف مقایسه کنید تا به انتخاب بهینه برسید و می‌توانید با کارشناسان فنی کالاصنعتی در تماس باشید.
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/368/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%AA%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D9%85%D8%BA%D9%86%D8%A7%D8%B7%DB%8C%D8%B3%DB%8C

اینورتر iMaster

۶ بازديد
اینورتر آی مستر ساخت کره جنوبی است که دارای چهار مدل E1,C1,A1,U1 می باشد. مدل imaster U1 از نظر شکل ظاهری و نحوه پارامتردهی شبیه اینورترهای فوجی ژاپن هستند.

رنج توانی imaster U1
این اینورتر ها در دو نوع تکفاز و سه فاز تولید شده اند :

نوع تکفاز از 0.4 کیلو وات تا 3.7 کیلو وات
سه فاز دارای رنج توانی از 0.4 کیلو وات تا 4 کیلو وات
محصولات پیشنهادی: خرید اینورتر زیمنس
ویژگی های کنترل دور imaster
این درایو از قدرت، عملکرد عالی و طراحی خوب در شکل ظاهری بهره می برد. اینورتر های imaster U1 امکان اندازه گیری پارامتر های موتور به صورت اتوماتیک و تا 150% افزایش گشتاور در سرعت های پایین را دارند.
اینورتر imaster U1 دارای ورودی خروجی آنالوگ و دیجیتال که نوع آنالوگ آن هم ولتاژی و هم جریانی بوده؛ دارای چاپر داخلی در تمام رنج ها هست و در صورت لزوم باید به طور مستقیم مقاومت ترمز به درایو متصل شود.
درایو imaster U1 قابلیت تولید فرکانس در خروجی از 0.1 هرتز تا 400 هرتز را دارد و می توان سیگنال ورودی را به صورت NPN یا PNP انتخاب کرد.
قابلیت کنترل دو موتور و تنظیم پارامتر های مربوطه را دارند. imaster U1 دارای PID کنترلر پیشرفته و پشتیبانی از بستر شبکه RS485 (Modbus RTU) می باشد.
IGBT مورد استفاده در این اینورتر ها از نوع میتسوبیشی ژاپن بوده که کیفیت و طول عمر بالایی دارند. imaster U1 دارای ولوم تنظیم فرکانس بر روی کیپد است که امکان تنظیم راحت فرکانس را به اپراتور می دهد.
این درایوها در صنایعی همچون صنایع نساجی ، صنایع نساجی ، نوار نقاله ، صنایع غذایی و ... به کار برده می شوند.

مستر

اینورتر imaster A1
مدل imaster A1 دارای دو مدل سه فاز می باشد.:

تک فاز با ولتاژ 200 ولت تا 230 ولت و رنج توانی 5.5 کیلو وات تا 90 کیلو وات
سه فاز با ولتاژ 380 ولت تا 480 ولت در رنج توانی 5.5 کیلو ولت تا 132 کیلو ولت
که در حال حاضر در ایران ولتاژ 380 تا 480 ولت آن موجود می باشد و ولتاژ 200 تا 230 ولت به صورت سفارشی قابل خرید است.

کاربرد های imaster A1
از این اینورتر برای کاربرد های سنگین و فوق سنگین که نیاز به گشتاور بالایی دارند مانند جرثقیل، میکسر، اکسترودر، تاور کرین و ... بهره برد. کیپد اینورتر های imaster A1 را می توان جدا کرد و با فاصله از اینورتر توسط کابل ارتباطی نصب کرد. این اینورتر دارای مدهای کنترلی V/F و Sensor less vector control و Close Loop برای کنترل پروسه می باشد.

مشخصات فنی imaster A1
یکی از قابلیت های خوب این درایو این است که در حالت ایستا میتواند پارامتر های موتور را به طور خودکار اندازه گیری کند.
رنج فرکانس خروجی imaster A1 بین 0.1 هرتز تا 400 هرتز می باشد. سیگنال های ورودی دیجیتال را می توان به صورت npn یا pnp انتخاب کرد.
امکان کنترل موتور دوم به همراه پارامتر های مربوطه را دارند. امکان پشتیبانی از بستر شبکه RS485 (Modbus RTU) را دارد. دارای چاپر داخلی در تمام رنج ها هست و در صورت لزوم باید به طور مستقیم مقاومت ترمز به درایو متصل شود.
دارای صفحه نمایش گرافیکی LCD و نمایش 6 زبان مختلف و سه رنگ متفاوت را دارد.
مستر

محصولات پیشنهادی: قیمت درایو پرتو صنعت
اینورتر imaster E1
مدل imaster E1 دارای سه دسته ی ولتاژی است:

تک فاز با ولتاژ 200 ولت تا 230 ولت در رنج توانی 0.4 کیلو ولت تا 2.2 کیلو ولت
سه فاز با ولتاژ 200 ولت تا 230 ولت در رنج توانی 0.4 کیلو ولت تا 22 کیلو ولت
سه فاز با ولتاژ 380 ولت تا 480 ولت در رنج توانی 0.4 کیلو ولت تا 380 کیلو ولت
کاربردهای کنترل دور موتور imaster E1
imaster E1 برای تمامی کاربرد های سبک، سنگین و نیمه سنگین کار می توان به کار برود. دارای مد کنترلی V/F و Sensor less vector control می باشد.
قابلیت جدا کردن کیپد و انتقال به فاصله دورتر با استفاده از کابل ارتباطی. دارای ورودی آنالوگ ولتاژی و جریانی و PID کنترلر میباشد. می توان پارامتر های الکتروموتور را به صورت خودکار در حالت ایستا اندازه گیری نمود.
دامنه تغییرات فرکانس خروجی در imaster E1 از 0.1 هرتز تا 400 هرتز می باشد. سیگنال کنترلی ورودی به صورت npn و pnp می باشد.
این درایو توانایی کنترل موتور دوم و تنظیم پارامترهای مربوطه را دارند. imaster E1 از پروتکل های ارتباطی Profibus, DeviceNET, Modbus, ENCODER پشتیبانی می کند.
مستر

درایو imaster C1
imaster C1 در دو دسته ولتاژی طراحی شده اند:

سه فاز 200 تا 230 ولت در رنج توانی 5.5 کیلو ولت تا 15 کیلو ولت
سه فاز 380 تا 480 ولت در رنج توانی 5.5 کیلو ولت تا 22 کیلو ولت
در حال حاضر در ایران فقط سری سه فاز 380 تا 480 ولت موجود است. این درایو ها نیز توانایی اعمال گشتاور بالا در سرعت پایین را داشته و قابلیت کنترل به دو روش V/F و Sensorles Vector Control را دارد.

مشخصات و کاربردهای imaster C1
Imaster C1 امکان جدا کردن کیپد و نصب آن در فاصله ی دورتر با استفاده از کابل ارتباطی را دارد. این اینورتر دارای ورودی آنالوگ ولتاژی و جریانی و دارای PID کنترل پیشرفته می باشد.
Imaster C1 از فیلتر داخلی EMC به صورت Option برخوردار است. در این اینورتر ها برای صرفه جویی در مصرف انرژی از الگوریتم بهینه سازی تلفات الکتروموتور استفاده شده و برای استفاده در آسانسور ها و بالابر ها از کنترل ترمز خارجی بهره برده است.
فرکانس خروجی بین 0.1 هرتز تا 400 هرتز دامنه تغییرات دارد.
Imaster C1 را می شود کنارهم و بدون فاصله نصبشان کرد. پروتکل های ارتباطی Ethernet و Profinet و ProfibusDP و DeviceNet در این اینورتر پشتیبانی می شوند.
در کنار عملکرد خوبی که Imaster C1 دارد قیمت رقابتی آن باعث شده در ایران بسیار پر طرفدار باشد.
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/1170/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-imaster

مقاومت ترمز درایو اینورتر چیست؟

۵ بازديد
مقاومت ترمز درایو یکی از تجهیزات جانبی مهم اینورتر است که به منظور جلوگیری از آسیب های سخت افرازی به سیستم کنترل موتور و یا خطاهای مزاحم در VFD (اینورتر) کاربرد دارد. اما در هنگام طراحی سیستم کنترل موتور، همیشه مشخص نیست که آیا مقاومت ترمز درایو مورد نیاز است و در صورت وجود، چگونه باید در انتخاب مقاومت ترمز عمل کرد. برای جواب به این سوالات تا آخر مقاله همراه باشید.

انتخاب مقاومت ترمز ر بهینه سازی برنامه vfd

کاربرد مقاومت ترمز درایو
استفاده از مقاومت ترمز در کاربری های متفاوت لازم و ضروری است زیرا در بعضی شرایط خاص، موتور کنترل شده توسط VFD به عنوان یک ژنراتور عمل می کند و نیرو به جای VFD از سمت موتور برگشت می کند. هر زمان که یک بار گشتاور ثابت وجود داشته باشد ، یک موتور به عنوان یک ژنراتور عمل می کند (به عنوان مثال حفظ سرعت ثابت در حالی که نیروهای گرانشی سعی می کنند آسانسور را به سمت پایین حرکت دهند) یا درایو برای کاهش سرعت موتور استفاده می شود. این امر باعث افزایش ولتاژ لینک DC درایو می شود و در صورت اتلاف انرژی تولید شده ، منجر به خرابی بیش از حد ولتاژ در درایو می شود. مقاومت های ترمز سطح لینک DC را زیر آستانه خطا تنظیم می کنند.

روش های مقابله با اضافه انرژی در موتور
چند روش اساسی برای مقابله با انرژی تولید شده توسط موتور وجود دارد. اول ، خود درایو دارای ظرفیتی باشد که مقداری از این انرژی را برای مدت زمان کمی جذب کند. این به طور معمول در مواردی است که بارهای گشتاور ثابت وجود نداشته و نیازی به شتاب سریع نیست. اگر بخش هایی از چرخه کاری وجود داشته باشد که در آن انرژی تولید شده برای درایو بسیار زیاد باشد، می توان مقاومت ترمز را استفاده کرد.

محصولات پیشنهادی: قیمت مقاومت ترمز اینورتر
اساس کار مقاومت ترمز در موتور
مقاومت ترمز با تبدیل این انرژی به گرما در یک عنصر مقاومت ، انرژی اضافی را از بین می برد. سرانجام ، اگر انرژی دوباره ساخته شده از موتور پیوسته باشد یا زمان کاری زیاد باشد ، ممکن است استفاده از واحد تنظیم مجدد به جای مقاومت ترمز مفیدتر باشد. این امر همچنان از VFD در برابر آسیب های سخت افزاری و خطاهای مزاحم محافظت می کند ، اما به کاربر اجازه می دهد به جای اتلاف انرژی به عنوان گرما ، از انرژی الکتریکی استفاده کرده و از آن استفاده مجدد کند.

هنگام انتخاب مقاومت ترمز چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟
در هنگام انتخاب مقاومت دو عامل اصلی وجود دارد:

مقدار مقاومت
ظرفیت اتلاف توان مقاومت
انواع مقاومت ترمز
نکته دیگر در زمان انتخاب مقاومت ترمز انواع آن است که بطور کلی به دو دسته:

مقاومت ترمز آلومینیومی
سرامیکی
مقاومت ترمز آلومینیومی
مقاومت ترمز های آلومینیومی ساختمان فشرده و مقاومی دارد و برای اکثر کاربری های ترمزی مناسب اند و بدنه ی مقاومت ترمز حفاظت خوبی برخوردار است (IP54 یا بالاتر) در نتیجه برای نصب در فضای باز مناسب و در برابر عوامل خارجی مقاوم است. همچنین این مقاومت ترمز ها در صورت سوختن اتصال کوتاه نمی شود و از این جهت خودش را کنترل می کند. این مقاومت ترمز ها معمولا در رنج توانی پایین تولید می شود و برای اغلب کاربری هایی که نیاز به توقف یا کاهش سرعت داریم مانند نوار نقاله مناسب است.

مقاومت ترمز آلومینیومی

مقاومت ترمز آلومینیومی

مقاومت ترمز سرامیکی
مقاومت ترمز های سرامیکی از پیچیده شدن سیم به دور بدنه سرامیکی ساخته می شود و از آنجا که سرامیک در برابر گرما مقاومت بالایی دارد، برای کاربری هایی که به صورت متناوب انرژی برگشتی وجود دارد، مناسب است مانند جرثقیل، بالابر، تاورکرین و پله برقی.

مقاومت ترمز سرامیکی

مقاومت ترمز سرامیکی

حداقل مقدار مقاومت
VFDهایی که از مقاومت ترمز استفاده می کنند دارای "مدار چاپر" یا ترانزیستور ترمز نیز خواهند بود. هنگامی که ولتاژ لینک DC بیش از حد بالا می رود، ترانزیستور ترمز جریان را از لینک DC در مقاومت ترمز قطع می کند. این مدار ترانزیستور ترمز دارای محدودیت های جریان است و سازنده VFD معمولاً حداکثر مقدار جریان و چرخه کار را در دفترچه منوآل آن درایو لیست می کند. ترانزیستور ترمز جریان را در مقاومت ترمز کنترل می کند.

از آنجا که V = IR ، اگر ولتاژ ثابت باشد، مقاومت کوچکتر منجر به جریان بزرگتری می شود. بنابراین اگر حداکثر ولتاژ بیش از سطح ولتاژ 840VDC شناخته شود، می توان حداقل مقاومت را محاسبه کرد که مقدار فعلی را زیر حداکثر جریان ترانزیستور ترمز نگه می دارد. در حالی که حداقل مقدار مقاومت بر عملکرد مقاومت یا توانایی آن در اتلاف قدرت تأثیر نمی گذارد، اطمینان از عملکرد صحیح آن با VFD بسیار مهم است.

ظرفیت اتلاف قدرت
نکته دوم هنگام انتخاب مقاومت ترمز ، توانایی آن در اتلاف قدرت است. نحوه محاسبه ظرفیت اتلاف قدرت مقاومت در هر برند اینورتری متفاوت است و برای انتخاب مقاومت مناسب بهترین روش رجوع به دفترچه راهنمای آن اینورتر است.

اکنون که مشخص شده است که چه مقدار مقاومت با VFD و قابلیت های اتلاف توان مقاومت های مختلف کار می کند ، باید در نظر گرفت که چه مقدار انرژی به سمت درایو تولید می شود که باید تخلیه شود. این امر باعث می شود مقاومت ترمز انتخاب شده دارای ظرفیت کافی برای دفع ایمن انرژی تولید شده از موتور باشد. اولین راه برای انجام این کار محاسبه است. در صورتی که گشتاور جرمی اینرسی موتور و بار ، گشتاور موتور ، تغییر سرعت و زمان کاهش سرعت مشخص باشد ، می توان توان تولید شده از موتور را محاسبه کرد.

اطلاعات بیشتر در مورد انجام این محاسبات را می توان در دفترچه راهنمای مقاومت ترمز یافت. با این حال ، در برنامه های کاربردی در دنیای واقعی ، دانستن و یا محاسبه لحظات جرمی اینرسی ، به ویژه بار ، دشوار است. به همین دلیل ، معمولاً تعیین اندازه قدرت مناسب مقاومت ترمز از طریق روش آزمایش ضروری است.

قاعده کلی درباره ظرفیت اتلاف قدرت
قاعده کلی این است که هرچه بار بیشتر و سرعت کاهش بیشتر باشد ، قدرت بیشتری نیاز به اتلاف دارد. با این حال ، با استفاده از عملکرد محدوده در نرم افزار Combivis 6 ، می توان ولتاژ لینک DC درایو را در طول عملیات ثبت کرد تا تصویر دقیق تری از استفاده از مقاومت ترمز بدست آید.

با محدوده امکان کنترل وجود دارد که آیا مقاومتی با اتلاف توان بیشتر مورد نیاز است یا در عوض اندازه آن به اندازه کافی است. در سناریوی اخیر ، ممکن است بتوان عملکرد را برای بهبود عملکرد تنظیم کرد ، مانند زمان کاهش سرعت.

نصب مقاومت ترمز
نکته نهایی هنگام انتخاب مقاومت ترمز اطمینان از نصب صحیح آن است. اگر مقاومت ترمز مطابق استانداردهای UL نصب نشده باشد، مدار می تواند به گونه ای خراب شود که خطر آتش سوزی دارد. اطلاعات بیشتر در مورد اتصال ایمن مقاومت ترمز را می توانید در اینجا پیدا کنید. محیط نصب نیز مهم است. مکان ها و تأسیسات خطرناک با الیاف (نساجی ، خاک اره) که قابل اشتعال هستند نیاز به توجه ویژه دارند.

مقاومت ترمز درایو یکی از تجهیزات جانبی مهم اینورتر است که از رسیدن آسیب به VFD جلوگیری میکند و از اتلاف انرژی گرمایی استفاده کرده و آن را به انرژی الکتریکی تبدیل میکند. در این مقاله به معرفی انواع مقاومت ترمز و نکات نصب آن و ... و اطلاعات مقدماتی درمورد مقاومت ترمز که لازم است بدانید اشاره شد.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/613/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%D9%85%D8%B2

تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی

۵ بازديد
تشخیص بلبرینگ اصلی امروزه یکی از اصلی ترین دغدغه های صنعتگران و خریداران بلبرینگ شده است. نمونه های تقلبی و مشابه از برندهای شناخته شده بلبرینگ در ایران بسیار است، که همواره صنعتگران از غیر اصل بودن بلبرینگ شکایت دارند. بسیار از مشتریان در خرید بلبرینگ دچار اشتباه می شوند. تشخیص بلبرینگ اصلی از بلبرینگ مشابه، بسیار سخت است و نیاز به داشتن تجربه های فراوان در این زمینه است. در این مقاله به بررسی برخی از روش های تشخیص بلبرینگ اصلی از بلبرینگ تقلبی پرداخته شده است. شما همچنین می توانید برای خرید بلبرینگ در برند های مطرح همچون SKF, FAG, NSK, NACHI, KOYO, ORS, DKFL,… اصلی با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید. کالا صنعتی به عنوان بزرگترین فروشگاه انواع لوازم صنعتی در ایران همواره بلبرینگ های اصلی را به مشتریان خود ارائه می دهد. برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم مقاله بلبرینگ چیست؟ را مطالعه فرمایید.

روش های تشخیص بلبرینگ اصلی
تشخیص بلبرینگ اصلی کار بسیار سختی می باشد به طوری که تنها سازندگان بلبرینگ یا کسانی که چندین سال در این حرفه بوده اند می توانند بلبرینگ اصلی را از تقلبی تشخیص دهند. برای افراد عادی اطمینان از اصلی بودن بلبرینگ تنها از دو راه امکان پذیر است. راه اول این است که بلبرینگ را از فروشگاه های معتبر دریافت کند و راه دوم تست بلبرینگ حین عملکرد و خراب شدن زود یا غیر منطقی بلبرینگ می باشد. روش های تشخیص بلبرینگ اصلی از غیر اصل بسیار است ولی برخی از این روش ها بهتر می تواند به تشخیص بلبرینگ اصلی کمک کند. در ادامه به برخی از روش های تشخیص بلبرینگ اصلی اشاره شده است.

کیفیت نا مناسب بلبرینگ
بررسی کیفیت نا مناسب بلبرینگ یکی از عواملی است که می تواند به آشکار شدن بلبرینگ تقلبی کمک کند. بازرسی نزدیک از عناصر غلتان، رینگ ها، قفسه و دیگر اجزای بلبرینگ ها می تواند به تشخیص بلبرینگ اصلی کمک کند. به عنوان مثال تصویر زیر را مشاهده کنید:

کیفیت نامناسب بلبرینگ

همان طور که در عکس فوق مشاهده می کنید، بلبرینگ سمت راست (تقلبی) دارای قفس برنجی دو تکه است در حالیکه سمت چپ قفس برنجی (اصلی) یک تکه ساخته شده است، لذا تفاوت در قفس می تواند منجر به خرابی بلبرینگ ها شود.

بسته بندی نامناسب بلبرینگ
یکی دیگر از راه های تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی، بسته بندی نامناسب بلبرینگ های تقلبی می باشد. تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی با توجه به بسته بندی کار بسیار سختی می باشد؛ زیرا امروزه کسانی که بلبرینگ تقلبی تولید و عرضه می کنند، از بسته بندی های بسیار دقیق و مشابه بلبرینگ تقلبی استفاده می کنند؛ اما با این حال باز هم در مواردی پیش می آید که بتوان تشخیص بلبرینگ اصلی را از روی بسته بندی محصول انجام داد. هر شرکت سازنده بلبرینگ از بسته بندی خود را دارند و کد های مخصوص خود روی بسته بندی استفاده می کنند. در برخی از برند ها مانند بلبرینگ SKF، هر کد بلبرینگ در یک کشور مخصوص ساخته می شود. برای اطلاعات بیشتر به مقاله بلبرینگ SKF ساخت کجاست؟ مراجعه کنید. بسته بندی نا مناسب بلبرینگ گاهی شامل اشتباه همین کد ها بر روی جعبه بلبرینگ می شود. به تصویر زیر دقت کنید.

بسته بندی نامناسب بلبرینگ

این دو بلبرینگ NTN دارای بسته بندی تقریبا یکسان هستند. تطابق رنگ عالی، هولوگرام ها غیر قابل تشخیص و تمامی بسته بندی شبیه به یکدیگر می باشد. عدد پست بسته بندی تنها تفاوت میان این دو بلبرینگ است. در این کد، عدد 105 در بلبرینگ واقعی توسط NTN درج می شود و عدد 75 در بلبرینگ تقلبی است.

فاصله داخلی بلبرینگ
بلبرینگ ها دارای یک فاصله داخلی به نام کلاس لقی است. که داخل کد بلبرینگ کلاس لقی نشان داده می شود. زمانی که این کد نشان داده نشود یعنی بلبرینگ دارای کلاس لقی استاندارد است.

فاصله داخلی بلبرینگ

هر دو بلبرینگ به راحتی می‌چرخند، اما برای افرادی که تجربه دارند کاملاً واضح است که بلبرینگ تقلبی دارای فاصله بیشتری از یاتاقان است. برای تشخیص فاصله بلبرینگ از ابزار اندازه گیری دقیق بر حسب کسری از میلی متر اندازه گیری می کنند، که از این ابزار برای تشخیص بلبرینگ اصلی از تقلبی استفاده می شود. بلبرینگ تقلبی، زمانی که اندازه گیری شد، فاصله بیش از حد داشت.

کد مخصوص بلبرینگ
بسیاری از برندها، دارای کدهای مخصوص خود هستند. از کد برخی از برندها می توان تشخیص بلبرینگ اصلی را انجام داد. شرکتی مانند SKF در کشورهای متفاوتی کارخانه تولید بلبرینگ دارند. برخی از کدهای این شرکت برای کشورهای خاصی است و اگر کد بلبرینگ خریداری شده با کشور تطابق نداشته باشد، بلبرینگ تقلبی است. تصویر زیر دو بلبرینگ اصل و فیک مدل NTN 6806LLB را نشان می دهد. که تصویر راست بلبرینگ تقلبی است لذا برند NTN در این اندازه بلبرینگ یا قفسه پلاستیکی ندارد.

تفاوت بلبرینگ ntn

استفاده از نرم افزار های شرکت سازنده
از دیگر راه های تشخیص بلبرینگ اصلی، استفاده از نرم افزار های شرکت سازنده می باشد. برخی از شرکت ها مانند SKF و NSK دارای نرم افزار هایی هستند که اگر با فرستادن عکس، بارکد و دیگر مشخصات بلبرینگ، کارشناسان آن شرکت بلبرینگ اصلی یا تقلبی بودن را انجام خواهند داد؛ ولی این پروسه کمی طولانی است.

لوگو بلبرینگ skf و nsk

قیمت نا متعارف
امروزه بسته بندی و نحوه ساخت بلبرینگ تقلبی کاملا مشابه بلبرینگ اصلی است به صورتی که تنها کسانی که چندین سال تخصص در این زمینه دارند، توانایی تشخیص بلبرینگ اصلی را دارند. یکی از راه های ساده تشخیص بلبرینگ اصلی توجه به قیمت بلبرینگ است. شاخص رایج محصولات تقلبی از اصلی قیمت پایین و باور نکردنی است، که همه افراد به دنبال فروشگاهی با قیمت مناسب است، ولی باید دقت داشته باشید محصولاتی که قیمت های به شدت پایینی دارند تقلبی است.

در این مقاله در مورد بلبرینگ های اصلی و تقلبی و برخی از روش های تشخیص بلبرینگ اصلی اشاره شد. امروزه به دلیل کیفیت ظاهری بلبرینگ های تقلبی، تشخیص بلبرینگ اصلی کار بسیار سختی می باشد. متأسفانه بسیاری از مصرف کنندگان بلبرینگ، کالای خود را با اطمینان خریداری می کنند و هنگامی که از آن ها در الکتروموتور، پمپ یا سایر دستگاه های خود استفاده می کنند، بلبرینگ خیلی سریع دچار خرابی و بلا استفاده می شود. حتی برخی از فروشندگان بلبرینگ تقلبی، قیمت بلبرینگ را نزدیک به بلبرینگ اصلی با کمی اختلاف پایین تر می دهند تا مشتری در تشخیص بلبرینگ اصلی دچار اشتباه شود و با تصور به اصلی بودن بلبرینگ، خرید خود را انجام دهد. بهترین روش برای جلوگیری از خرید بلبرینگ تقلبی، مراجعه به فروشگاه های معتبر است.

شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تأمین کننده انواع لوازم صنعتی در ایران، بلبرینگ های اصل را به مشتریان خود ارائه می دهد. شما می توانید برای خرید راحت و با اطمینان انواع بلبرینگ ها، با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/390/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C

پایه الکتروموتور

۸ بازديد
پایه الکتروموتور یکی از قطعات مهم موتورها هستند که در سایزهای مختلف ارائه می شوند. پایه الکتروموتور توانایی کنترل نیروی وارده از موتور را دارد. گشتاور شدیدی که از سمت محفظه موتور وارد می شود می تواند موجب آسیب شدید پوسته موتور شود. پایه موتور در برخی موارد ممکن است دچار آسیب و خرابی شوند. این آسیب ها شامل زنگ زدگی، تغییر شکل، استهلاک و خوردگی هستند. در این موارد باید پایه الکتروموتور تعویض شده و یک پایه متناسب با مدل الکتروموتور نصب شود. دو سمت الکتروموتور باید به شکل مناسبی به سمت موتور و زمین نصب شوند. سایت کالاصنعتی یکی از فروشگاه های اینترنتی پر بازدید در ایران است که انواع پایه الکتروموتور را ارائه می دهد. الکتروموتورها به وسیله پایه به محل مورد نظر نصب میشود. معمولا جنس پایه از جنس خود الکتروموتور است. برای آگاهی از قیمت پایه الکتروموتور با کارشناسان فروش در تماس باشید.

پایه الکتروموتور
اجزای موتور الکتریکی
موتور الکتریکی تجهیزی است که از طریق جریان الکتریسیته، انرژی مکانیکی ارائه می دهد. موتور الکتریکی یا الکتروموتور دارای قطعات جانبی مختلفی است که هر یک وظیفه خاصی دارد. به صورت کلی این تجهیزات صنعتی دارای دو بخش متحرک و ثابت هستند. به بخش متحرک الکتروموتور رتور و به بخش ثابت استاتور گفته می شود. با توجه به نیاز کاربر نوع جریان ورودی به الکتروموتور می تواند متفاوت باشد. الکتروموتور ها به دو دسته الکتروموتور تک فاز و الکتروموتور سه فاز تقسیم می شوند که نشان دهنده جریان برق تامین کننده آن ها است. البته در دسترس بودن برق نیز از دیگر عواملی است که می تواند نوع جریان موتور الکتریکی را تعیین کند. پایه دینام، شفت، آهن ربا، منابع برق (AC, DC)، آرمیچر، زغال هادی و سوییچ تغییر دهنده جهت برق از جمله تجهیزات الکتروموتور است. از جمله عوامل مهمی که در انتخاب این تجهیزات و به خصوص پایه الکتروموتور تاثیر گذار است عبارت اند از:

مقدار توان
جریان ورودی
سرعت چرخش
میزان گشتاور خروجی
پایه الکتروموتور متناسب با شرایط و نیاز کاربر می تواند از جنس های مختلفی از جمله فولاد و آلومینیوم باشد. یکی از مهمترین پارامترهایی که می تواند تاثیر مستقیمی بر روی جنس پایه الکتروموتور بگذارد، سرعت چرخش شفت است. موتورهای صنعتی معمولا دارای بازه سرعت چرخشی بسیار بالایی هستند که نیاز به پایه الکتروموتور قدرتمند دارند تا در برابر ضربات ناگهانی مقاومت کند. برای موتورهایی که سرعت چرخشی بالایی دارند و در کنار این موضوع امکان تغییر جهت چرخش موتور در آن ها وجود دارد، از پایه هایی استفاده می شود که سطح مقطع گسترده ای دارد.

این نوع پایه الکتروموتور می تواند تعادل مناسبی را در موتور ایجاد کند و موجب تغییر ناگهانی محفظه نمی شوند. از دیگر مواردی که تاثیر مستقیمی بر روی پایه الکتروموتور دارد، توان موتور است. توان موتور رابطه مستقیمی با سرعت و گشتاور موتور دارد. هر چه توان موتور بیشتر باشد باید از پایه الکتروموتور قدرتمند تر استفاده شود. سایز و جایگاه پایه الکتروموتور باید به شکل مناسبی انتخاب شود تا تمامی نیرویی که از سمت موتور به سمت زمین وارد می شود، توسط پایه های الکتروموتور دمپ شود. پایه الکتروموتور معمولا در دو سمت راست و چپ الکتروموتورها نصب می شود. این دو پایه موجب تعادل بهتر، کاهش ضربه به محفظه و افزایش میزان انتقال نیرو به زمین می شوند. در برخی موارد می توان پایه ها را به سطح زمین متصل کرد. از پیچ و پرچ برای اتصال پایه الکتروموتور به پوسته استفاده می شود.

پایه موتور الکتریکی

پایه الکتروموتور به صورت مداوم تحت تنش ها و نیروهای مختلف است. این تنش ها و فشار های وارده از سمت موتور می تواند باعث خمش و شکستگی پایه موتور شود. برای جلوگیری از بروز این مشکلات می توان از دو نوع پایه الکتروموتور استفاده کرد. پایه الکتروموتور می تواند ساده یا فلنج دار باشد. متناسب با تطابق نیاز هر مدل موتور می توان از یکی از انواع پایه الکتروموتور استفاده کرد. خرابی پایه الکتروموتور می تواند گاهی باعث بروز مشکلات زیادی شود که برای جایگزینی آن می توان از مدل های مشابه موتورهای دسته دوم استفاده کرد. در حالت دوم می توان نقشه دقیق موتور را ارائه داده و از روش ریخته گری و قالب گیری برای ساخت پایه الکتروموتور استفاده کرد. روش دوم معمولا هزینه و زمان بیشتری می گیرد اما به مراتب دقیق تر و قابل اعتماد تر است. بهتر است نسبت به جایگزینی پایه الکتروموتور از طریق نمایندگی معتبر برند موتور الکتریکی اقدام کنید. قبل از نصب موتور الکتریکی در یک موقعیت مکانی، بهتر است نسبت به شرایط موقعیتی مناسب برای الکتروموتور با یک متخصص مشورت کنید.

پایه الکتروموتور
نکات مهم در انتخاب پایه الکتروموتور
در انتخاب پایه الکتروموتور بهتر است چند مشخصه را در نظر داشته باشید. اولین و مهمترین مشخصه موقعیت مکانی نصب موتور الکتریکی است که باید توسط یک متخصص تعیین شود. عوامل متعدد زیادی وجود دارد که تاثیر مستقیمی بر عملکرد موتور دارند مانند خنک کاری مناسب، استحکام زمین و ایمنی که باید در نظر گرفته شوند. برای خنک کاری بهتر است فضای اطراف موتور الکتریکی کاملا باز باشد. استحکام زمین بستگی به نوع پایه موتور الکتریکی و نوع اتصالات مورد استفاده در آن ها است. همچنین برای ایمنی بهتر است موتور در موقعیت هایی که احتمال بروز آتش سوزی وجود دارد نصب نشود. استاندارد های ایمنی برای الکتروموتورها به شکل جداگانه ای ارائه شده است. پایه الکتروموتور می تواند تحت خرابی های مختلفی از جمله خستگی و شکست قرار بگیرد. برای تعیین میزان مقاومت پایه در برابر این آسیب ها، پایه ها باید در آزمایشگاه های تخصصی مورد بررسی قرار بگیرند.

آزمایشگاه ها می توانند میزان تحمل یک سازه را در برابر بارهای مختلف تعیین کنند. این مقادیر می توانند کمک زیادی به سازنده کند تا پایه مناسب را برای الکتروموتور متناظر انتخاب کنند. پایه الکتروموتور در برخی موارد ممکن است دارای تعلیق و فنر نیز باشد. این تعلیق می تواند به شکل بسیار بهتر بار وارد شده از طرف موتور را دمپ کند. استفاده از تعلیق معمولا در موتورهای بزرگ صنعتی استفاده می شود. در موتورهای معمولی معمولا استفاده از پایه های ساده کافی است. پایه الکتروموتورها در برندهای مختلف معمولا دارای عمر طولانی می باشد و در صورت خرابی باید در ابتدا به نمایندگی برند سازنده موتور مراجعه کنید. معمولا شرکت های سازنده می توانند مشاوره های دقیق تری نسبت به جایگزینی پایه موتور ارائه دهند. سایت کالاصنعتی در زمینه انتخاب یا تعویض پایه الکتروموتور مشاوره تخصصی ارائه می دهد که می تواند کمک شایانی به انتخاب پایه مناسب کند.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/101/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1

بلبرینگ تماس زاویه ای

۵ بازديد
بلبرینگ ها به چهار دسته تقسیم میشوند که شامل:

بلبرینگ شیار عمیق
بلبرینگ تماس زاویه ای
بلبرینگ خود تنظیم
بلبرینگ کف گرد
شماره فنی این دسته از بلبرینگ ها باعدد ۷ شروع میشوند. این بلبرینگ قابلیت تحمل بار شعاعی کمتر از بلبرینگ های شیار عمیق و قابلیت تحمل بار محوری هم اندازه بلبرینگ های شیار عمیق و فقط دریک جهت (جهت مخالف) رادارد. محدوده سرعت این بلبرینگ هاسرعت متوسط است. طبق تعریف کاتالوگ و نرم افزار شرکت SKF، در بلبرینگ های تماس زاویه ای، رینگ های داخلی و بیرونی نسبت به یکدیگر زاویه میسازند که امکان تحمل بارهای شعاعی و محوری بصورت همزمان را خواهند داشت. هرچه این زاویه تماس بزرگ تر باشد، قدرت تحمل بار محوری آن بیشتر میشود. برای دریافت کاتالوگ و قیمت بلبرینگ با کارشناسان فروش در تماس باشید.

بلبرینگ تماس زاویه ای

بلبرینگ تماس زاویه ای SKF در طرح ها و اندازه های بسیار متنوعی تولید می شوند. آنهایی که معمولا در این فهرست استفاده می شوند عبارتند از:

بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه می توانند بارهای محوری را فقط در یک جهت تحمل کنند. در زیر بارهای شعاعی نیرویی که در جهت محوری عمل می کند، در بیرینگ تولید می شود و این نیرو باید خنثی شود. به طور معمول بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیف دارای یک شانه بالا و یک شانه پایین هستند.

بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیفه

بلبرینگ تماس زاویه های دو ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیف SKF در طراحی با دو بلبرینگ تماس زاویه ای تک ردیف مطابقت دارند اما فضای محوری کمتری را اشغال می کنند. آن ها می توانند بارهای شعاعی و همچنین بارهای محوری را که در هر دو جهت عمل می کنند ، در خود جای دهند.

بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیفه
بلبرینگ تماس زاویه ای دارای چهار نقطه تماس
بلبرینگ تماس زاویه ای دارای چهار نقطه تماس، برای پشتیبانی از بارهای محوری که در هر دو جهت کار می کنند ، طراحی شده اند. بارهای شعاعی را می توان تا کسری خاص از بار محوری پشتیبانی کرد. این بلبرینگ ها نسبت به بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیف به طور قابل توجهی فضای محوری را اشغال می کنند.

بلبرینگ تماس زاویه ای چیست؟
شماره فنی این دسته از بلبرینگ ها باعدد ۷ شروع میشوند. این بلبرینگ قابلیت تحمل بار شعاعی کمتر از بلبرینگ های شیار عمیق و قابلیت تحمل بار محوری هم اندازه بلبرینگ های شیار عمیق و فقط دریک جهت (جهت مخالف) رادارد. محدوده سرعت این بلبرینگ هاسرعت متوسط میباشد.

طبق تعریف کاتالوگ و نرم افزار شرکت SKF، در بلبرینگ های تماس زاویه ای، رینگ های داخلی و بیرونی نسبت به یکدیگر زاویه میسازند که امکان تحمل بارهای شعاعی و محوری بصورت همزمان را خواهند داشت. هرچه این زاویه تماس بزرگ تر باشد، قدرت تحمل بار محوری آن بیشتر میشود.

بلبرینگ تماس زاویه ای دارای چهار نقطه تماس چیست؟
بلبرینگ تماس زاویه ای دارای چهار نقطه تماس، برای پشتیبانی از بارهای محوری که در هر دو جهت کار می کنند ، طراحی شده اند. بارهای شعاعی را می توان تا کسری خاص از بار محوری پشتیبانی کرد. این بلبرینگ ها نسبت به بلبرینگ تماس زاویه ای دو ردیف به طور قابل توجهی فضای محوری را اشغال می کنند.
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/1017/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D8%A8%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%B2%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C

معرفی اینورتر ABB

۶ بازديد
برند ABB دارای سابقه‌ای درخشان در نوآوری است که بیش از 130 سال قدمت دارد. از زمانی که این شرکت برای استفاده از فناوری جدیدی به نام برق تأسیس شد نوآوری و خلاقیت در DNA این شرکت وجود داشت. از همان زمان همچنان به پیشبرد مرزهای فناوری برای ارتقاء عملکرد به سطوح جدید ادامه می‌دهد. در سال 1988 شرکت ABB از ادغام دو شرکت BBC و ASEA تشکیل شده‌است. هر کدام از این شرکت‌ها نوآوری‌ها و خلاقیت‌های زیادی داشته‌اند. BCC در سال 1891 در سوئیس تأسیس شد و در طی سال‌های بعد توانست نوآوری‌های زیادی بدست آورد. برای مثال:

در سال 1926، ASEA لوکوموتیوها و مبدل‌های نیرو را برای راه‌آهن جدید استکهلم به گوتنبرگ تأمین کرد.
در سال 1932، ASEA بزرگترین ترانسفورماتور خود خنک کننده جهان را با توان 2500 کیلو ولت آمپر می‌سازد.
در سال 1953، ASEA اولین شرکت جهان است که الماس مصنوعی تولید می‌کند.
ASEA اولین خط انتقال HVDC در جهان را در جزیره گوتلند نصب می‌کند که 20 مگاوات و 100 کیلوولت را در مسافت 96 کیلومتری تأمین می‌کند.
این شرکت یکی از اولین ربات‌های صنعتی را وارد بازار کرد.
لوگوی اینورتر ABB

انواع اینورتر ABB
اینورتر یا درایو ABB یکی از باکیفیت ترین اینورترهای موجود در بازار بوده و همواره با کیفیت بالای خود و اصالتش شناخته می شود. شرکت ABB یکی از پیشروترین تامین کننده های اینورترهای ولتاژ پایین AC و DC و اینورترهای ولتاژ متوسط و پرقدرت درجهان می باشد و به تولید درایوهای باکیفیت از 100 وات تا 100 مگاوات می پردازد. اینورتر های ABB در دو دوسته کلی جریان مستقیم و جریان متناوب طراحی و تولید میشوند. سه دسته کلی اینورترهای ABB عبارت اند از جریان متناوب و ولتاژ پایین، جریان متناوب و ولتاژ متوسط و جریان مستقیم. اینورترهای ABB در کاربری های سبک و سنگین مانند بالابرها و پمپ های آب خانگی و فن ها کاربرد دارند. طیف توان و جریان اینورترهای ABB می‌تواند بین 0.75 الی 5600 کیلووات و جریان 230 تا 690 ولت متغیر باشد. این طیف وسیع از توان های اینورترهای ABB پاسخگوی تمام نیازهای مشتریان است. در ادامه به معرفی انواع اینورتر ABB و مشخصات فنی آنها می پردازیم.

اینورتر ABB ACS580

بازه توان بین 0.75 کیلووات تا 500 کیلووات
بازه ولتاژ بین 380 تا 480 ولت
کاربری های معمولی
اینورتر ABB ACQ580

بازه توان بین 0.75 کیلووات تا 500 کیلووات
بازه ولتاژ بین 380 تا 480 ولت
مخصوص پمپ
اینورتر ABB ACS880

بازه توان بین 0.55 الی 5600 کیلووات
بازه ولتاژ بین 230 الی 690 ولت
کاربری های سنگین و معمولی
اینورتر ABB ACS310

بازه توان بین 0.37 الی 22 کیلووات
بازه ولتاژ بین 380 الی 480 ولت
کاربری های فن و پمپ
قیمت اینورتر ABB
اینورتر دستگاهی است با عملکرد حساس و کنترلی، این دستگاه نقش کنترل و تبدیل جریان در سیستم دارد. به همین علت قیمت اینورترها نسبت به باقی دستگاه ها بیشتر است. در سال های اخیر به علت شرایط اقتصادی و سیاسی حاکم بر جامعه و نوسانات قیمت دلار اینورترهای تولید کشورهای خارجی با قیمت زیادی وارد ایران می‌شوند. اما همانطور که گفته شد اینورترها دارای نقش پررنگی در سیستم هستند. خرابی یا عملکرد ضعیف اینورترها باعث وارد شدن خسارت های جبران ناپذیری در سیستم می‌شود. بنابراین بدون توجه به قیمت اینورتر بایستی به دنبال کیفیت بالای اینورتر باشید. در ادامه به معرفی عوامل ثابت تاثیر گذار بر قیمت اینورتر ABB میپردازیم.

بازه توانی اینورتر ABB
مقدار جریان ولتاژ ورودی و خروجی (فرکانس خروجی)
جنس بدنه اینورتر ABB
خرید اینورتر ABB
اینورتر abb

اینورترها به دلیل عملکرد خاص و کنترلی که بر سیستم دارند در هنگام انتخاب و خرید بایستی ابتدا تمام نیازهای سیستم خود را بررسی کنید و اینورتری مناسب برای کاربری مدنظر خود تهیه کنید در ادامه به معرفی مهم ترین پارامترهای انتخاب و خرید اینورتر ABB میپردازیم.

نوع بار (دستگاه متصل به اینورتر)
ابعاد فیزیکی اینورتر ABB و ابعاد محل نصب اینورتر
مقدار فرکانس ورودی و خروجی اینورتر ABB
درجه حفاظت گرمایی اینورتر
کاربرد اینورتر ABB
صنایع شیمیایی
هواساز
فن و تهویه مطبوع
نوار نقاله
پمپ و بوستر پمپ
آسانسور و بالابر
یکی از پر مصرف ترین و بهترین محصولات شرکت ABB، اینورتر شرکت ABB میباشد. امروزه در رتبه بندی جهانی از نظر کیفیت، کارایی، طراحی و ویژگی های منحصر به فرد ، اینورتر کمپانی ABB در رده بالایی قرار دارد. علاوه بر کیفیت،شرکت ABB بزرگترین گستره اینورتر جهان ، ازتوان بسیار پایین تا توان حدود 100 مگا وات را تولید میکند. امروزه در صنایع برای افزایش بهره وری به صرفه جویی در انرژی توجه زیادی می شود. یکی از راه های صرفه جویی در انرژی، استفاده از اینورتر دور متغیر (کنترل دور) می باشد. اینورتر ABB علاوه بر کاهش انرژی متناسب با تغییرات سرعت موتور، با تکنولوژی بالایی چون DTC بیشتر از 30% در مصرف انرژی صرفه جویی میکند. برای مشاوره خرید اینورتر ABB و همچنین دریافت کاتالوگ اینورتر ABB و لیست قیمت اینورتر ABB با کارشناسان فروش در تماس باشید.

عملکرد اینورتر ABB
عملکرد اصلی یک اینورتر ABB با سرعت متغیر ، کنترل جریان انرژی از شبکه اصلی به فرآیند است. درایوهای سرعت متغیر ABB بین منبع برق و موتور قرار گرفته و برق از منبع برق به درایو منتقل شده و درایو نیرویی را که به موتور تغذیه می شود ، تنظیم می کند. در داخل اینورتر برق ورودی از طریق یکسوسازی جریان می یابد تا برق AC ورودی را به برق DC تبدیل کند. برق DC خازن های داخل درایو را تغذیه می کند. این کار جهت صاف کردن شکل موج الکتریکی انجام می شود تا برق تمیز را برای مرحله بعد فراهم نماید. سپس برق از خازن ها به اینورتر جریان می یابد که برق DC را به برق AC خروجی که به موتور می رود ، تغییر می دهد. این مرحله به درایو اجازه می دهد تا فرکانس و ولتاژ وارد شده به موتور را بر اساس نیاز شما تنظیم کند. این به این معناست که شما الکترو موتورهای AC خود را با سرعت یا با گشتاور مورد نیاز تنظیم کنید.

لوگو اینورتر abb

مزایای اینورتر ABB
درایوهای ABB دارای ویژگی های زیر می باشند :

عملکرد پایدار
ترکیب غنی از ویژگی ها
راه اندازی و نصب اسان
سرعت کم با گشتاور بالا
ویژگی های دینامیکی خوب
کیفیت بالا
صرفه جویی در مصرف انرژی
اینورتر ABB و بهبود انرژی
تقریبا 70 درصد از کل انرژی الکتریکی مصرفی صنعتی صرف تامین انرژی موتورهای الکتریکی می شود. این موتورها، موتورهای کار هستند ، از پمپ هایی که سیالات را حرکت می دهند تا فن هایی که هوا را به کمپرسورها ، نوارنقاله ها منتقل می کنند و هرنوع ماشینی که برای انجام کار خود به نیروی چرخشی وابسته است و این موتورها هستند که به شما کمک می کنند مصرف انرژی و انتشار CO2 خود را کاهش دهید یا حتی راه حل های کارآمدتری برای مشتریان خود پیدا کنید. پمپ ها ، فن ها و کمپرسورها اغلب با سرعت ثابت کار می کنند و کنترل سرعت جریان و مقصد با باز و بسته شدن دستی شیرها در خطوط لوله انجام می شود. این معمولا فرآیند راه اندازی را بسیار سخت می کند زیرا برای مثال راه اندازی یک ایستگاه پمپاژ ممکن است تا یک ساعت طول بکشد. هزینه های نیروی کار با پرسنل افزایش می یابد که گاهی اوقات مجبور می شوند مسافت های طولانی را به مکان های دور سفر کنند. این فرآیند خودکار است اما مصرف انرژی ضعیف است. جایگزین انرژی کارآمدتری وجود دارد. اجرای این برنامه ها با اینورتر ABB منجر به صرفه جویی فوری در مصرف انرژی می شود و همچنین مزیت های رقابتی طولانی مدت را به همراه دارد.

درایو با کیفیتabb

4 اثر اینورتر ABB بر بهبود مصرف انرژی
بهره وری عملیاتی بهبود یافته است : نیاز به کار کردن به صورت دستی حذف میشود زیرا سیستم کنترل شده به وسیله اینورتر ABB به صورت خودکار عمل می کند و در نتیجه در ساعت کاری و همچنین هزینه نیروی کار صرفه جویی می شود.
صرفه جویی در مصرف برق : اینورتر های ABB با راه اندازی الکتروموتور فقط از مقدار انرژی مورد نیاز استفاده می کنند که میتواند مصرف انرژی را تا 50% کاهش دهد.
صرفه جویی در هزینه ها : با کاهش فوری مصرف برق ، بازگشت سرمایه به خصوص در کاربرد فن و پمپ ظرف چند ماه پس از نصب رخ می دهد.
صرفه جویی در هزینه های نگهداری و قطعات یدکی : با استفاده از درایو ABB فشاری که بر تجهیزات مکانیکی در هنگام راه اندازی و بهره برداری وارد می شود را به حداقل رسانده و طول عمر تجهیزات افزایش می یابد.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/386/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-abb

توضیحات پمپ افقی طبقاتی استیل ابارا EBARA

۷ بازديد
پمپ طبقاتی ابارا از محصولات شرکت ابارا ایتالیا است. البته جالب است بدانید که این شرکت برای اولین بار در کشور ژاپن فعالیت خود را شروع کرد اما آرام آرام شرکت ها و نمایندگی های آن در کشورهای دیگر هم فعالیت خودشان را آغاز نموده و فعالیت های این شرکت در تمام جهان گسترش پیدا کرد. پمپ افقی طبقاتی ابارا ebara از بازدهی بسیار بالایی برخوردار است. همچنین توجه داشته باشید که این پمپ ها طراحی کوچک و سبکی دارند که باعث می شود حمل و نقل آنها به آسانی انجام شود.

آشنایی با مشخصات فنی پمپ افقی طبقاتی استیل ابارا ebara
یکی از مشخصات مهم این پمپ ها جنس پروانه آنها است که معمولاً از استیل یا چدن است. توجه داشته باشید که در این پمپ ها فشار کارکرد معمولاً تا ۳۰ بار بالا می‌آید و دبی بالای این پمپ ها حداکثر ۵۰ متر مکعب بر ساعت است. همچنین دو الکتروموتور پمپ طبقاتی ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ دور در این محصولات قرار دارد. توجه داشته باشید که از دیگر مشخصات فنی این محصول بوش سرامیکی است که در آن برای کنترل شافت تعبیه شده است. دیفیوزر موجود در این محصول برای هدایت جریان شعاعی قرار دارند و همچنین شافت پمپ استیل است. از دیگر مشخصات فنی این محصول باید در مورد توان مصرفی آن صحبت کنیم که معمولاً بین ۴۵ تا ۵۵ کیلو وات می‌باشد. ضمناً اندازه این محصول حداکثر ۱۰ اینچ و حداقل ۱ اینچ است.

کاربرد پمپ افقی طبقاتی استیل ابارا
دقت داشته باشید که اگر قرار است از این محصول برای جابجایی آب شور استفاده کنید بهتر است موتور پمپ طبقاتی عمودی با بدنه و پایه پمپ استیل نیز در کنار پمپ افقی استیل مورد استفاده قرار بگیرد تا راندمان و کیفیت کار بالاتر برود. قطعات مهم این پمپ نیز عبارتند از موتور پمپ، دیفیوزر، محور پروانه پمپ و بدنه پمپ. برای اطلاعات بیشتر در مورد این محصول می‌توانید کاتالوگ پمپ افقی طبقاتی استیل ابارا ژاپن را مطالعه کنید.

پمپ افقی طبقاتی ابارا

محصولات پیشنهادی: فروش پمپ کفکش لئو
مزایای پمپ افقی طبقاتی استیل ابارا ebara
پمپ افقی طبقاتی استیل ابارا ebara مزایای بسیار زیادی دارد.

اولین ویژگی و مزیت مهم این محصول به صرفه اقتصادی آن برمی‌گردد. در واقع اگر شما بخواهید به صورت دقیق و تخصصی این پمپ را با پمپ های دیگر مقایسه کنید، مشاهده خواهید کرد که قیمت آن بر اساس کاربرد هایی که دارد بسیار مناسب است.
مزیت دوم استفاده از این پمپ ها در دسترس بودن آنها است. به عبارت بهتر خرید پمپ آب افقی طبقاتی استیل ابارا سخت نیست و شما به آسانی می توانید آنها را تهیه کنید در حالیکه بسیاری از پمپ های دیگر موجود در بازار به دلایل مختلف مثل تحریم به آسانی در دسترس شما قرار نمی گیرند.
جالب است بدانید که پمپ افقی طبقاتی استیل ابارا ebara طراحی بسیار ساده و زیبایی دارند. همچنین از دیگر مزایای خرید این محصول باید به فضایی که آن محصول اشغال می کند اشاره کنیم. توجه داشته باشید که پمپ افقی طبقاتی استیل ابارا ebara فضای بسیار کمی را اشغال می کند و از این نظر هیچ نگرانی نداشته باشید.
احتمالاً شما هم به خوبی می دانید که نگهداری وسایل مختلف مکانیکی هزینه های بسیار زیادی برای افراد به همراه دارد اما در مورد این پمپ خدمتتان باید عرض کنیم که هزینه تعمیرات و همچنین نگهداری آن بسیار پایین و مناسب است.
ضمناً اگر مسئله تنوع پروانه در پمپ برای شما اهمیت دارد باید بدانید که این محصول تنوع بسیار زیادی در این زمینه دارد و شما هر مدل آن را که بخواهید می توانید استفاده کنید. البته مانند هر دستگاه دیگری این پمپ ها هم نقاط ضعفی دارند که باید مورد بررسی قرار بگیرد.
محصولات پیشنهادی: پمپ خانگی ابارا EBARA
معایب پمپ افقی طبقاتی استیل ابارا
یکی از نقاط ضعف این پمپ ها این است که قادر به تامین فشار و دبی بالا نیستند و همچنین به آب بندی نیاز دارد که البته می توان با قدری هزینه این مشکلات را برطرف کرد. پیشنهاد می کنیم بیشتر از آنکه به نقاط ضعف این محصول توجه داشته باشید ذهن خودتان را محدود به این کنید که مزایا و ویژگی های محصول در بسیاری از پمپ ها اصلا وجود ندارد اما نقاط ضعف را می توان با اندکی بررسی رفع نموده و تقویت کرد.

اجزای پمپ افقی طبقاتی ابارا

مهمترین کاربردهای پمپ افقی طبقاتی ابارا ebara
اما به سراغ کاربردهایی که این پمپ ها دارد برویم. اولین کاربرد مهم پمپ افقی طبقاتی استیل ابارا ebara استفاده از آن در صنایع آب شیرین کن صنعتی است.
کاربرد دیگر این محصول استفاده از آن برای تغذیه دیگ بخار است. در صنایع مرتبط با سیستم های ترمودینامیک و بویلر ها، از پمپ افقی طبقاتی ابارا ebara استفاده های زیادی به عمل آمده است.
همچنین از دیگر کاربردهای این محصول استفاده از آن در تصفیه خانه ها، مراکز آب و فاضلاب، برج های مسکونی به ویژه مسکن های مهر و آسمان خراش ها است.
البته ما نمی‌توانیم در این مطلب تمامی کاربرد های این محصول را خدمت شما بیان کنیم اما سعی کردیم مهم ترین آنها را خدمتتان ارائه دهیم.

محصولات پیشنهادی: پمپ آب بشقابی استیل ابارا
خرید پمپ افقی طبقاتی استیل ابارا ebara
فروشگاه های مختلفی هستند که در سطح شهر پمپ افقی طبقاتی ابارا ebara را به فروش می رسانند. اما بسیاری از آنها محصولات اصلی و واقعی را عرضه نمی کنند و متاسفانه به سراغ محصولات مبدل و تقلبی می‌روند. دلیل کارشان هم این است که می‌خواهند به سود بیشتری برسند. در این شرایط بهترین کاری که شما می توانید انجام دهید این است که به سراغ مجموعه اینترنتی ما بیاید و محصولات مورد نظر خودتان را با بهترین شرایط خریداری کنید. مجموعه کالا صنعتی در خدمت شما است تا با بهترین گارانتی و خدمات فروش و پس از فروش ارزانترین قیمت پمپ افقی طبقاتی را در اختیارتان قرار دهد.

دقت داشته باشید که شما برای خرید پمپ افقی طبقاتی ابارا می توانید با کارشناس فروش مجموعه ما ارتباط برقرار کنید و از آنها بخواهید که سوالات شما را در مورد محصولات پاسخ دهند. مهمترین دغدغه کالا صنعتی این است که رضایت مشتریان خود را جلب کند و برای رسیدن به این مقصود از هیچ تلاشی مضایقه نمی کند. مجموعه ما در خدمت شما است تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانید اقلام مورد نیاز خودتان را خریداری کرده و از آنها برای رفع مشکلات خودتان بهره ببرید. ضمنا در صورتی که نسبت به محصولات ارسالی رضایت نداشته باشید ما تمام تلاشمان را برای جلب رضایت شما و حل مشکل شما به کار خواهیم بست.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/1220/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7-ebara/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%B7%D8%A8%D9%82%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7-ebara/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%A7%D9%81%D9%82%DB%8C-%D8%B7%D8%A8%D9%82%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7-ebara

الکتروموتور ایده آل IDEAL کالاصنعتی

۴ بازديد
خرید الکتروموتور و دینام ایده آل
توصیه مفید و کاربردی قبل از انتخاب و خرید الکتروموتور ایده آل این است که بهتر است ابتدا با کارشناسان فروش نمایندگی موتور ایده آل مشورت نموده و انواع کاتالوگ الکتروموتور ایده آل را با یکدیگر مقایسه نمایید. پیشنهاد می کنیم به هنگام خرید الکتروموتور ایده آل به مواردی همچون جنس بدنه الکتروموتور، جنس شفت که معمولاً از جنس استیل می باشد، جنس سیم پیچ که معمولاً از جنس مس تولید می شود، نوع پروانه، سیستم خنک کاری، توان خروجی برحسب کیلووات یا اسب بخار، ولتاژ برحسب ولت، فرکانس بر حسب هرتز، خازن بر حسب میکرو فاراد، جریان بر حسب آمپر، دور موتور برحسب دور در دقیقه، درجه حفاظت و درجه عایق الکتروموتور توجه لازم را داشته باشید و در رابطه با هر یک از موارد فوق الذکر در صورت وجود هرگونه سؤال یا ابهام، موارد را از تیم فروش نمایندگی جویا شوید. با مشورت کارشناسان و بررسی محصولات می توانید الکتروموتور و همچنین دینام مناسب برای کاربرد خود را خریداری نمایید.

موتور ایده آل

متخصصان نمایندگی الکتروموتور ایده آل علاوه بر کاتالوگ الکتروموتور که شامل اطلاعاتی نظیر محیط نصب الکتروموتور، ولتاژ ورودی، جنس عایق و نیز درجه حرارت محیط مورد نظر جهت استفاده می باشد، دیتاشیت الکتروموتور ایده آل را در اختیار خریداران گرامی قرار می دهند. در رابطه با دینام ایده آل که برند چینی می باشد، همچون الکتروموتور ایده آل، تمامی ویژگی های این قطعه که برای تبدیل انرژی مکانیکی تولید شده از الکتروموتور به انرژی الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرد، در قالب کاتالوگ هایی قابل دسترسی می باشد. لازم به ذکر است روش نصب و راه اندازی الکتروموتور ایده آل نیز توسط نمایندگی آموزش داده می شود.

الکتروموتور ایده آل

یکی از برندهای خوب الکتروموتور چینی در ایران، ایده آل است. این الکتروموتور در توان های مختلف به صورت تکفاز و سه فاز در بازار موجود است. اما از آنجا که به صورت آلومینیوم و با فلنچ های B5 و B14 با گیربکس NMRV و مکعبی به خوبی هماهنگ است، بسیاری از دستگاه ساز های ایران، از این الکتروموتور استفاده می کنند. موتور ایده آل در اصفهان، شیراز، تهران و مشهد به صورت پرداخت در محل قابل تحویل است. برای دریافت لیست قیمت و مشخصات الکتروموتور ایده آل IDEAL و خرید انواع الکتروموتور با کارشناسان فروش در تماس باشید.

مشخصات فنی موتورهای الکتریکی ایده آل
انواع موتورهای برند ایده آل یا IDEAL Motor با استفاده از مواد با کیفیت و تکنیک های ابتکاری برای بهینه سازی پایداری و امکان عملکرد بالا در شرایط مختلف، تولید می شوند. ارتعاشات در الکتروموتور ایده آل با ساخت قاب صلب و متعادل سازی روتور به حداقل می رسند. الکتروموتور ایده آل در دو فرم اصلی خطی و دوار و در دو نوع تک فاز و سه فاز بسته به نوع کاربرد مورد انتظار، تولید می شود. این الکتروموتورها می توانند پوسته ای از جنس آلومینیوم یا چدن داشته باشند. جنس بدنه موتور الکتریکی بر اساس محیط استفاده موتور انتخاب می شود. به طور مثال، برای استفاده در صنایعی که محیط پیرامون الکتروموتور از دمای بالایی برخوردار باشد، بهتر است از الکتروموتور ایده آل با جنس آلومینیوم استفاده شود و در مناطق سردسیر نیز تهیه الکتروموتور چدنی مناسب می باشد.

منبع انرژی موتورهای الکتریکی از لحاظ تک فاز یا سه فاز بودن و نیز دور موتور آنها بر حسب نوع کاربردشان مد نظر قرار می گیرد. دور موتور الکتروموتور ایده آل می تواند مقادیری از جمله 1000، 1400 و 3000 دور در واحد زمان (RPM) داشته باشد. لازم به ذکر است که توان الکتروموتور ایده آل چین می تواند مقداری در بازه 0.09 کیلووات تا 90 کیلووات باشد. نوع اتصال در الکتروموتورها معمولاً یا از نوع پایه دار است یا از نوع فلنج دار. در موتورهای الکتریکی ایده آل، قدرت الکتروموتور ارتباط مستقیمی با تعداد سیم پیچی آن دارد؛ یعنی هرچه قدرت موتور بیشتر باشد، تعداد سیم پیچی و نیز تعداد دور ساختار فنی الکتروموتور نیز بیشتر خواهد بود.

موتور ایده آل

الکتروموتور ایده آل، قلب تجهیزات الکترونیکی
در دنیای پیشرفته امروزی که با استفاده از انرژی هایی نظیر انرژی الکتریکی اختراعات بسیاری صورت پذیرفته است و دستگاه ها و ماشین های متنوعی برای کمک به آسایش زندگی مردم طراحی و تولید شده اند، می توان گفت که برخی از این دستگاه ها، به عنوان قطعه اصلی در سایر دستگاه های مورد نیاز در منازل، صنایع و کارخانجات، مورد استفاده قرار می گیرند. الکتروموتور از جمله مهم ترین و کاربردی ترین دستگاه های الکتریکی مورد نیاز در صنایع فعال در کشور است. انواع الکتروموتور ایده آل در طیف وسیعی از برنامه ها مانند فن ها، ابزارهای برقی، لوازم خانگی، آسانسورها، وسایل نقلیه برقی، اتومبیل های هیبریدی و ... استفاده می شوند.

ایده آل موتور

موتورهای الکتریکی ایده آل چین
در بازار قطعات و تجهیزات الکتریکی، انواع برندهای الکتروموتور موجود می باشند. در این میان الکتروموتور ایده آل به سبب کیفیت، سابقه و اعتبار مجموعه تولید کننده، شناخته شده و بسیار مورد تقاضا می باشد. برند و تولیدکننده اصلی موتورهای الکتریکی ایده آل، ایالات متحده می باشد؛ اما در کشور چین نیز شعبه تولید این برند فعال می باشد. موتور ایده آل چینی در انواع مختلف در بازار موجود می باشد. این الکتروموتورها می توانند در صنایع مختلف نظیر داروسازی، نفت و گاز و پتروشیمی، خودروسازی، صنایع غذایی و کشاورزی و ... مورد استفاده واقع شوند. به دلیل تأمین و عرضه موتورهای الکتریکی چینی توسط نمایندگی الکتروموتور ایده آل در ایران و همچنین نیاز صنایع فعال در کشور به این محصول، معمولاً قطعات و لوازم جانبی این موتورها نیز در بازار قطعات الکتریکی کشور موجود می باشند تا در صورت بروز عیب و نقص در عملکرد این الکتروموتورها، قطعات مورد نیاز جهت تعویض بخش های معیوب در دسترس باشد.

الکتروموتور چینی ایده آل

موتورهای الکتریکی معمولاً از اجزایی همچون منبع تغذیه، سوئیچ یا کموتاتور، آرمیچر، روتور، بلبرینگ، استاتور، شکاف هوا، زغال هدایت کننده، آهن ربا، سیم پیچ و ... تشکیل شده اند. به منظور بهره گیری حداکثری از طول عمر و راندمان عملکردی موتورهای الکتریکی، می بایست هنگام نصب و نیز در مراحل استفاده از الکتروموتور، اصول و استانداردها را مورد توجه قرار داد.

انواع مدل های الکتروموتور های ایده آل
یکی از مهمترین قسمت های تشکیل دهنده الکتروموتور که تاثیر به سزایی در عملکرد، دوام و درجه ایمنی موتور دارد فریم یا پوسته الکتروموتور می باشد. پوسته از متریال های مختلفی مانند آلومینیوم و چدن تولید می شود. موتور های چینی ایده آل در دو نوع پوسته آلومینیوم و پوسته چدن که هر کدام از این مدل ها به دو صورت سه فاز و تکفاز در بازار عرضه می شوند. در زیر می توان با این مدل ها بیشتر آشنا شوید.

الکتروموتور پوسته چدن ایده آل
آلیاژ چدن یا Cast iron یک نوع آلیاژ فولادی بوده که از ترکیب عناصری مانند آهن، کربن و سیلیسیم با نسبت خاص ساخته می شود.

مزایای الکتروموتور پوسته چدن ایده آل
این نوع آلیاژ فولادی ویژگی ها و مزایای خاصی مانند:

مقاومت در برابر سایش و خوردگی
تغییر شکل دشوار
مناسب برای ماشین کاری
دمای ذوب پایین
قابلیت ریخته گری دارد.
این خصوصیات باعث شده تا از چدن به صورت گسترده در صنعت به خصوص ساخت پوسته الکتروموتور استفاده شود. از مزایای چدن می توان به تبادل گرمایی پایین آن اشاره کرد که باعث شده الکتروموتور با پوسته چدن تبدیل به گزینه ای برای کار در مناطق سردسیر تبدیل شود. دیگر مزایای چدن سنگین بودن و همچین مقاومت و ضربه پذیر بودن این نوع آلیاژ بوده که الکتروموتور با توان های بالا با این جنس پوسته ساخته می شوند. برای آگاهی و لیست قیمت الکتروموتور پوسته چدن ایده آل و خرید انواع الکتروموتور با متخصصین ما در تماس باشید.

الکتروموتور چدنی ایده آل

مشخصات فنی الکتروموتور پوسته چدن ایده آل
الکتروموتور سه فاز چدنی ایده آل از توان 0.75 کیلووات تا توان 315 کیلووات بر اساس استاندارد IEC34 طراحی و تولید شده است. الکتروموتور پوسته چدن ایده آل در دورهای 1000، 1500 و 3000 دور و در توان های 3 ، 4 ، 5.5 و 110 کیلووات با دور 750 طراحی و تولید می شود.

الکتروموتور ایده آل با بدنه چدن

دمای کاری الکتروموتور پوسته چدن ایده آل
تهویه و خنک سازی دینام پوسته چدن ایده آل با استفاده از فن متصل شده به شفت الکتروموتور صورت میگیرد. از پارامترهای مهم و تاثیرگذار در بازدهی و عمر کاری الکتروموتور دمای کاری آن است. درجه حرارت مشخص شده برای الکتروموتور پوسته چدن ایده آل کلاس F بوده و حداکثر دمای قابل تحمل در این موتور 155 درجه سانتیگراد می باشد.

سایز فریم الکتروموتور پوسته چدن ایده آل
سایز فریم در الکتروموتور سه فاز پوسته چدن ایده آل با توجه به توان های ذکر شده در بالا از سایز 80 تا 355 است.

استاندارد حفاظتی الکتروموتور پوسته چدن ایده آل
استاندارد حفاظتی در الکتروموتور پوسته چدن برند ایده آل IP55 بوده که عدد 5 سمت چپ یعنی محافظت شده در برابر هرچیز جامد با کمی اجازه نفوذ به گرد و غبار است. عدد 5 سمت راست هم یعنی محافظت شده در برابر پاشش آب با فشار کم از هر طرف، به همراه اجازه نفوذ محدود است.

الکتروموتور پوسته آلومینیوم ایده آل
الکتروموتور با پوسته آلومینیوم ایده آل مزایا و معایبی نسبت به پوسته چدن دارد که در ادامه به آن ها اشاره می شود. برای آگاهی از قیمت الکتروموتور ایده آل و خرید انواع الکتروموتور با کارشناسان ما در تماس باشید.

الکتروموتور ایده آل

مزایای الکتروموتور پوسته آلومینیوم ایده آل
الکتروموتور پوسته آلومینیوم ایده آل دو مزیت اصلی نسبت به الکتروموتور چدنی ایده آل دارد:

اولا وزن کمتر پوسته آلومینیوم نسبت به چدن می باشد که در نتیجه آن موتور وزن کمتری خواهد داشت.
ثانیا الکتروموتور با پوسته آلومینیوم تبادل گرمایی بهتری نسبت به چدن داشته که باعث شده موتور در حین کار سریعتر و بهتر خنک شود.
همچنین نفوذ ناپذیری و مقاومت در برابر رطوبت آلومینیوم باعث شده این آلیاژ و الکتروموتور ساخته شده با پوسته آلومینیوم در برابر زنگ زدگی، پوسیدگی و خوردگی مقاوم باشد. این مزایا باعث شده تا در توان های پایین تر، الکتروموتور با پوسته آلومینیوم تبدیل به انتخاب مناسب شود.

مزایای الکتروموتور ایده آل

معایب الکتروموتور پوسته آلومینیوم ایده آل
در کنار مزایایی که پوسته آلومینیوم ایده آل دارد معایبی هم این جنس پوسته دارد که شامل:

مقاومت کمتر بدنه در برابر ضربات وارده به بدنه موتور و شوک های شدید و ناگهانی که به شفت و بدنه موتور در حین کار به آن وارد می شود.
در توان های بالاتر در صورت استفاده از آلومینیوم، به دلیل پاییم بودن تراکم آلیاژ، امکان ترک خوردن و شکست وجود دارد.
و آسیب پذیر بودن بیشتر بخش بلبرینگ الکتروموتور از دیگر عیوب موتور با پوسته آلومینیوم است.
منبع: https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/808/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%84-idel